Kocamaz: Şimdi Vahap Seçer düşünsün! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kocamaz: Şimdi Vahap Seçer düşünsün!


 

CHP’nin DEP ziyaretini eleştiren İYİ Parti’li Kocamaz, “Şimdi hiçte utanmadan hala İYİ Parti’yi kullanmaya çalışan CHP ve Vahap Seçer tipindeki başkanlar düşünsün!” diyerek sert bir çıkışa imza attı. Kocamaz, partinin seçime tek başına girme kararına rağmen hala CHP ile işbirliği yapmaya çalışan arkadaşlara da uyardı.

HEDİYE EROĞLU

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti’nin yerel seçimlerde işbirliği yapma önerisini reddetmesi sonrası, işbirliği arayışını sürdürüyor. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları’nı ziyaret eden Özgür Özel, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde işbirliği yapılması için nabız yokladı.

 

“PARTİMİZ ÜZERİNE OYNANAN OYUNLARIN VE OYUN KURANLARIN SAYISI ARTTI”

Bu ziyareti eleştiren İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi ve Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, sert mesajlar verdi.

TBMM’de bütçe görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen Kocamaz, “Bunun yanında tüm partilerde yerel seçim hazırlıklarını sürdürüyor. Artık herkesin de bildiği gibi İYİ Parti, 2024 Mart sonunda yapılacak yerel seçime tek başına, hür ve bağımsız olarak girme kararı verdi.

Dananın kuyruğu da işte tamda bu kararı aldıktan sonra koptu. Partimiz üzerine oynanan oyunların ve oyun kuranların sayısı arttı. Kısacası bu karardan sonra içten ve dıştan bu oyuna gelenler ya da oyun kuranlar başladılar fitne üretmeye. Çünkü kafalarına göre oluşturdukları konforlu alan bozuldu.

 

İYİ PARTİ BÜYÜK BİR SINAV VERİYOR!

Şimdi bütün bunlara karşı İYİ Parti büyük bir sınav veriyor! Şunu herkes bilsin ki, İYİ Parti bugüne gelirken tüm engelleri aşarak, mücadeleler vererek geldi. Bugünde hiçbir iyi niyetli gönüldaşımız yeise düşmesin. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın.

İYİ Parti, Allah’ın izniyle bu günleri de aşacak ve hedefine er ya da geç mutlaka ulaşacaktır.

Önemli olan hiçbir siyasi partiyle ittifak yapmadan, kendi kaderini kendisi çizen, milletimize umut olabilen, istikrarlı bir kurumsal yapıya kavuşabilen bir parti olabilmektir!

İYİ Parti bugün, kendisine 3. bir yol çizmiş ve iki yumruk arasına sıkıştırılarak, iki taraftan birisine mahkum edilmeye çalışılan Aziz milletimizin de önünü açmıştır.

 

“CHP’NİN DÜNKÜ ZİYARETİ, İYİ PARTİ’NİN NE KADAR İSABETLİ BİR KARAR ALDIĞININ DA DELİLİDİR”

Bugün orda burada İYİ Parti’ye saldıran, suçlayan medya tetikçilerinin, İYİ Parti’yi maraba ve birilerinin tamamlayıcısı olarak gören, biz Atatürk’ün kurduğu partiyiz deyip de terör örgütünün meclisteki uzantıları ve terör yandaşlarıyla arasına mesafe koyamayan CHP zihniyetinin de oyununu bozmuş, geleceğe yönelik önemli bir adım atmıştır.

Özellikle İYİ Parti’nin bu kararlı tutumundan sonra rotasını bir anda ve yeniden HDP’ye çeviren CHP’nin dünkü ziyareti, İYİ Parti’nin ne kadar isabetli bir karar aldığının da delilidir.

Artık, İYİ Parti desteği ile Millet İttifakı olarak belediyeleri kazandıktan sonra, sadece kendi gayretleriyle kazanmış rolleri yapma dönemi bitti! Artık post pahalı! Bu damgalı tiplerin bize saldırmaları da gayet normal!

 

ŞİMDİ VAHAP SEÇER GİBİLER DÜŞÜNSÜN

Şimdi Mersin Büyükşehir gibi Belediye’de çalışan işçileri uydurma tutanaklarla kapı dışarı edip işine son veren, önceki dönemde görev yapan bürokratlara mobbing uygulayıp da oraya buraya sürgün eden, yine önceki dönem görevde olan İYİ Partili belediye yönetimine saygısızlık ederek, devr-i sabık yaratmaya çalıştıktan sonra, hiçte utanmadan hala İYİ Parti’yi kullanmaya çalışan CHP ve Vahap Seçer tipindeki başkanlar düşünsün!

 

CHP İLE İŞBİRLİĞİ YAPMAYA ÇALIŞANLARA UYARI

Biz, İYİ Parti Genel İdare Kurulu’muzun aldığı bu karardan sonra, bir kez daha bu kafa ve bu zihniyetle birlikte yol yürümeyeceğimizi kamuoyuna ilan etmiş bulunuyoruz! Artık bu karardan dönüş yok!

Böylece, geçtiğimiz genel seçimde bizleri ve bu ülke ve bu millet için gençlik yıllarımızdan bugüne kadar verdiğimiz mücadeleleri bilmelerine rağmen, Cumhur İttifakı tarafından kul hakkına girerek, günahımızı alarak, inatla ve ısrarla üzerimize atılmaya çalışılan iftiraları da boşa çıkarmış, ellerindeki oyuncağı da almış olduk!

Şimdi İYİ Parti içinden GİK kararına rağmen gizli ya da açık olarak CHP ile işbirliği yapmaya çalışan arkadaşlara sesleniyorum. GİK kararı tüm İYİ Parti’lileri bağlar! Hiç kimse haddini aşıpta, GİK kararlarını hiçe sayarak yanlış yollara sapmasın!

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin de belirttiği gibi ‘Bu parti birilerine koltuk değneği olmak, birilerini bir yerlere taşımak için kurulmadı.’

Bu saatten sonra çalışmak bizden, değerlendirmek aziz milletimizden, takdirde yüce yaradandan olacaktır. Bir kere daha altını çizerek üstüne basa basa söylüyorum. Kimse kendi kendine gelin güvey olmaya kalkışmasın. Lafı eğip bükmeye de gerek yok! Bizler genel başkanımızın da belirttiği gibi İYİ Parti olarak seçime ‘özü başımıza’ gireceğiz!” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA