Gururumuz; Akdeniz! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gururumuz; Akdeniz!


 

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Mutlu ve Türk, U15 Türkiye Şampiyonasında 1’incilik kupasına uzanan Akdeniz Belediyesporlu sporculara kendi elleriyle baklava ikram etti

Ali Şanlı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen turnuvada Türkiye Şampiyonu olma başarısını gösteren Akdeniz Belediyespor Kulübü U15 takımı, şampiyonluk sevincini Eş Başkanlarla paylaştı. Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve M. Fazıl Türk, Akdeniz Belediyespor’un iç saha maçlarını ve antrenmanlarını yaptığı Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Spor Tesislerinde U15 futbol takımı oyuncularıyla bir araya geldi. Ziyarette Eş Başkanların yanı sıra Eş Başkan Yardımcısı Bedrettin Gündeş, Belediye Meclis Üyeleri Ayşe Aydoğan, Canan Yüce, Mehmet Şevluğ ve Hidayet Aksu, Akdeniz Belediyespor Kulübü Başkanı Fayik Eroğlu ve kulüp teknik heyeti de hazır bulundu. Eş Başkanlar ve beraberindeki heyet, Akdeniz Belediyespor Kulüp Başkanı Fayik Eroğlu ve Futbol Şubesi Koordinatörü Mehmet Akar’dan takımların çalışmaları ve son durumu hakkında bilgi aldı.

Akdeniz Belediyespor Kulübü Futbol Şubesi Koordinatörü Mehmet Akar, sportif başarılarının yanı sıra Türkiye’nin altyapıya en fazla önem veren kulüplerinden biri olduklarını söyleyerek, “Türkiye’nin en genç takımlarından biriyiz. Her yıl birçok genç sporcumuzu, profesyonel liglerde temsilcisi bulunan kulüplerin altyapılarına gönderiyoruz. Aynı zamanda A takımı ve genç takım oyuncularımız sürekli scout ekipleri tarafından takip ediliyorlar. Bunun yanı sıra, centilmenlik konusunda da iddialı bir kulübüz. Bu sezon Bölgesel Amatör Lige çıkmayı garantileyen Medcem Silifke Belediyespor’la oynayacağımız maçı kendi isteğimizle Silifke’ye aldırarak jest yaptık. Kendileri de bu davranışımıza karşılık maç öncesinde sizlere verilmek üzere bir teşekkür plaketi takdim ettiler” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Eş Başkanlar, futbolcu gençlere ve konuklara elleriyle baklava ikram ettiler. Toplu fotoğraf çekiminin ardından konuklar meşin yuvarlağı alarak Akdeniz Belediyespor kalecisini penaltı atışlarıyla geçmeye çalıştılar.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA