“Kadın basketbolunun Kalbi; Çukurova” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Kadın basketbolunun Kalbi; Çukurova”


 

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, Adana’da gerçekleştirilen Kadınlar Basketbol Final Grubu’na katılan Ankara Ormanspor, Osmaniye Gençlikspor, Edremit Belediyesi Gürespor ve Mersin Basketbol ile Çukurova’da bulunan kulüplerin yönetici, antrenör, menajerleriyle Park Zirve Onba

Çukurova’yı çok önemsediğini, basketbol adına verimli bir bölge olduğunu ifade eden Erdenay, “Adana, Mersin, Osmaniye, Gaziantep, Hatay illerinden oluşan Çukurova, kadın basketbolunun kalbi durumunda. Yıllardır, bu bölgeden yetenekli sporcular, hatta antrenörler bile yetişti. Bunların başında BOTAŞ Spor olmak üzere, Mersin Büyükşehir Belediyespor, Hatay Büyükşehir Belediyespor, Adana ASKİ Spor takımları gelir. Adana’da yapılan kadınlar final maçı sonunda da mevcut kadın basketbol takımlarının yanı sıra Osmaniye Gençlikspor ve Mersin Basketbol Bilyoner.com Kadınlar Süper Ligi’nin yeni takımları oldular. Kadın takımları oluşturmak, yarıştırmak, iyi bir yerlere taşımak gerçekten zordur. Ben hem İTÜ’de görev yaparken, hem de geçmiş dönemlerde Fenerbahçe’de oynayan eşim Gergana Branzova’dan dolayı kadın basketbolunun sıkıntılarını bilirim” diye konuştu. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA