Anamur’dan çöp yığınları isyanı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Anamur’dan çöp yığınları isyanı!


 

Mersin’in doğası ve tarihi ile en eski yerleşim yerlerinden biri olan ancak son dönemlerde sık sık çevre tahribatları ile gündeme gelen Anamur’da devasa boyutlara ulaşan çöp yığınlarına tepki yağdı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de belediyelerin istenilen hizmeti vermemesinin en belirgin olduğu alan sokaklarda yığınlara dönüşen çevre kirliliği olmaya devam ediyor. Mersin’in doğası ve tarihi ile en eski yerleşim yerlerinden biri olan ancak son dönemlerde sık sık çevre tahribatları ile gündeme gelen Anamur’da devasa boyutlara ulaşan çöp yığınlarına tepki çekmeye devam ediyor.

 

“ANAMUR, HİÇ BU KADAR BAKIMSIZ, KİRLİ VE SAHİPSİZ OLMAMIŞTI”

Sık sık konuyla ilgili tepkileri dile getiren açıklamalara imza azan Anamur Çevre Platformu son olarak, Yalıevleri Mahallesi’ndeki çöplükten sonra yeni bir çöp vakası daha yaşandığını duyurdu. “Anamur’un her tarafında sokakların kenarları çöp deposu haline getirilirken belediyeler suçu birbirine atmakla meşguller” diyerek yetkilileri görece çağıran platform, konunun takipçisi olduğunun da altını çizdi.

Daha önce de sosyal medyadan ilçedeki çöp yığınlarını gösteren fotoğraflar paylaşarak çöp yığınlarına tepki gösteren platformca “Anamur, hiç bu kadar bakımsız, kirli ve sahipsiz olmamıştı!” tepkisi vermişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA