AKP-MHP ittifakı güçleniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP-MHP ittifakı güçleniyor


 

Kocamaz Ankara’yı sevdi!

Sık sık AKP kurmayları ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı MHP’li Kocamaz, son olarak Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile buluştu.

Hediye Eroğlu

Ülke siyasetinde AKP-MHP işbirliği sürürken, geçtiğimiz günlerde Mersin’de Büyükşehir Belediye Meclisi’nde iki parti arasında sağlan ittifak giderek güçleniyor!

Son olarak geçen hafta Mersin Valiliği himayesinde Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan ancak CHP’li belediyelerin katılmadığı Ankara’daki Mersin Tanıtım Günleri’ne AKP’li Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan da katılmış ve bizzat Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından ağırlanmıştı.

İki parti arasındaki yakın ilişkinin son göstergesi Başkan Burhanettin Kocamaz’ın, MHP kurmayları ile birlikte Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a yaptığı ziyaret ile bir kez daha gözler önüne serildi.

Bakan Yıldırım’ı makamında; MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk ve MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ile birlikte ziyaret Eden Başkan Kocamaz, konuyla ilgili sosyal medyadan kısa bir açıklama yapmakla yetindi.

Açıklamasında, “Bakan Yıldırım’a Mersin’in ulaşım ile ilgili sorunlarını ilettik” diyen Kocamaz, detaylar hakkında bilgi vermezken, bu görüşmenin ağırlıklı olarak Monoray projesi ile ilgili olduğu öne sürüldü.

Başkan Kocamazın vaatleri arasında bulanan ve ısrarla Monoroy modeli ile yapmak istediği proje için Ulaştırma Bakanlığı’ndan destek istediği bilinirken, bakanlık şimdiye kadar konuyla ilgili açık ve net bir destek sinyali vermemişti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA