Başkan Gültak semt pazarını gezdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Gültak semt pazarını gezdi


 

Kiremithane Mahallesi’nde kurulan semt pazarını ziyaret eden Başkan Gültak, fen işleri ekiplerince geçen haftalarda tamamen yenilenen pazar sokağını da gezdi. Ziyaretinde yoğun ilgi ve sevgi seli ile karşılaşan Başkan Gültak, esnaf ve alışverişe çıkan vatandaşlara geri dönüşümü mümkün alışveriş çantası hediye etti.

Haber Merkezi

 

Göreve geldiği ilk günden beri mahalle ve esnaf ziyaretlerine aralıksız devam eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın son durağı kent merkezinde yer alan Kiremithane Mahallesi oldu. Kiremithane Mahallesi Muhtarı Ali Gülgen, Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bedi Genç ile Meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Gültak, mahallede kurulan semt pazarına girip esnaf ve alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet etti. 

 

2024 YILI İÇİN DESTEK TALEBİ

Yoğun ilgi ile karşılaşan ve etrafını saran mahalle sakinlerine geri dönüşümü mümkün pazar çantalarından hediye ederek sohbet eden Başkan Gültak, Akdeniz’de hizmet ve projelerin devam etmesi, ayrıca kentte sağlanan barış, kardeşlik ve huzur ikliminin sürmesi için 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde vatandaşlardan destek istedi.

Kiremithane sakinleri hem mahalleye sunulan hizmetler hem de yıllardır alışverişlerini yaptıkları semt pazarının kurulduğu sokağın, fen işleri ekipleri tarafından kısa bir süre öne baştan sona yenilenmesi nedeniyle memnuniyetlerini dile getirip Başkan Gültak’a teşekkür etti. Akdeniz Belediye Başkanı Gültak da ilçe genelinde asfalt, yol, kaldırım gibi üstyapı ihtiyacı olan mahalle kalmayıncaya dek hizmetlerin aralıksız süreceğinin altını çizdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA