Mersin ‘altın’ fırsatı tepti! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin ‘altın’ fırsatı tepti!


 

Son haftalarda inişli çıkışlı grafiği ile zirve yarışından uzaklaşan Yeni Mersin İdman Yurdu, sahasında Altınordu ile 0-0 berabere kalarak çıkışa geçme yolunda önemli bir fırsatı tepti!

REŞİT DOĞAN

 

TFF 2. Lig'in 17. haftası, oynanan tek maçla başladı. Beyaz Grup'ta yapılan maçta Yeni Mersin İdman Yurdu, sahasında Altınordu ile 0-0 berabere kaldı.

Mersin Stadyumunda oynanan ve hakem Demokrat Özgür Güneş’in yönettiği karşılaşmaya hava muhalefetine rağmen Mersinlilerin ilgisi yoğun oldu. Geçen hafta evinde Van Spor FK ile 1-1 berabere kalarak düşme hattından kurtulamayan Altınordu’ya karşı kazanma parolası ile sahaya çıkan Mersin ekibi istediği sonuca ulaşamadı.

Geçen hafta deplasmanda Nazilli Belediyespor’u hezimete uğratarak zirve yarışına katılan Yeni MİY, oyununu sahaya yansıtamadı.

Sakat ya da cezalı oyuncusu olmayan İzmir temsilcisi de, Play-Off potasındaki rakibi Mersin’i yenerek 5 haftalık galibiyet özlemini sonlandırmayı hedeflerken beraberlik ile yetinmek zorunda kaldı. Karşılaşma iki takımında etkin mücadele sergileyememesi sonucu 0 -0 sona erdi.

Altınordu ligde 13 puanla 16. sırada, Yeni Mersin İdman Yurdu ise 27 puanla 6. basamakta yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA