Toroslar’da değişim şart | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’da değişim şart


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in tanınan ve sevilen iş insanı ve siyasetçi Sinan Koç, Toroslar’a yeniden talip olduğunu açıklamış ve CHP’nin bayrağını Toroslar’da dalgalandırmak için bu yola çıktığını açıklamıştı. İş insanı Koç, büyük bir özveriyle Toroslar’da çalışacağını ve herkesin başkanı olacağının altını çizerken, Toroslar'da değişimin kaçınılmaz olduğunu belirtti.

 

"2004'DE BÖLÜNMÜŞLÜK KAYBETTİRDİ"

2004 Yılındaki seçimlerde bölünmüşlük yüzünden büyük bir zaferi ellerinden kaçırdığını ifade eden Koç, "Eğer bugünkübirlik ve beraberlik olsaydı, belki de 20 yıldır Toroslar'ı CHP yönetiyor olacaktı. CHP'nin kalesi olacaktı. O yüzden yaşanılanlardan ders çıkarıp, birlik ve beraberlik içinde yarım kalan zaferi bugün tamamlamalıyız. Bölünmüşlük, ayrımcılık, kirli ve çirkin siyaset ile kara propagandadan uzak durmalıyız. Genel merkezimiz kimi aday gösterirse hep birlikte el ele zafere taşımalıyız" dedi.

 

"TOROSLAR CHP'NİN KALESİ OLMALI"

Yıllardır CHP’de olan ve büyük emekler veren Koç, partisinin adını Toroslar’a taşımak, CHP’nin burada nasıl çalışacağını göstermek için aday adayı olduğunu söyledi. 2004 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Toroslar’da yapılan ön seçimde birinci çıkan Koç, Toroslar’da Altı Ok bayrağını dalgalandırmakta iddialı. İş insanı ve Siyasetçi Koç, Toroslar’ı ‘baba ocağı’ olarak tanımlandığını ve Toroslar’ın maneviyatının kendisi için büyük bir önem taşıdığına vurgu yaptı. ‘Partimde bir nefer olarak pes etmeden çalıştım’ diyen Koç, şuanda bile aday gibi çalıştığını ve tamamen Toroslar’a konsantre olduğunu  ifade etti.

 

SİNAN KOÇ KİMDİR?

İş İnsanı Sinan Koç Tuncelili bir ailenin çocuğu olarak 1972 yılında Mersin - Toroslar’da Dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Toroslar’da tamamladı.

 

SİNAN KOÇ NE İŞ YAPAR?

Genç denilecek bir yaşta, 1994 yılında iş hayatına atıldı.  Halen onlarca insana istihdam sağladığı Turizm, Gıda ve Medya sektöründe faaliyet gösteren firmaların Yöneticiliğini yapmaktadır. Sinan Koç, halkın sorunlarını gündeme taşıdığı bölgenin en yüksek tirajlı gazetelerinden olan imece gazetesi imtiyaz sahibi, radyo MerKoç kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır

 

SİNAN KOÇ HANGİ SİYASİ PARTİDE POLİTİKA YAPIYOR?

Sinan Koç, 1999 Yılında Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak Toroslar İlçesi’nden Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine seçildi.  2004 Yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Toroslar ilçesinde yapılan önseçimden birinci çıkarak Toroslar Belediye Başkanlığına aday oldu.  CHP’nin bu güne kadar bölgede aldığı en yüksek oyu almasına rağmen çok az bir farkla seçilemedi.

O günden bu güne kadar parti de bir nefer olarak çalışmaya devam eden Sinan Koç, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde, yıllardır hayalini kurdukları Altı Ok bayrağını Torosların dağlarında dalgalandırma hedefine ulaşmak amacıyla yeniden Toroslar Belediye Başkan A. Adayı Olmuştur.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA