Mersin’i Koç Fest heyecanı sardı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’i Koç Fest heyecanı sardı


 

Türkiye’nin en büyük gençlik festivali “Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları”nın 5’inci ayağına ev sahipliği yapan Mersin’de renkli görüntüler yaşanıyor.

ALİ ŞANLI

Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları’nın beşinci ayağı, 1-5 Mayıs tarihleri arasında Mersin Üniversitesi’nde yapılıyor. Festival kapsamında Oryantring ve Salon Futbolu Türkiye Üniversitelerarası Şampiyonası üniversite ev sahipliğinde düzenlenirken, çeşitli etkinlik, oyun ve yarışmalar öğrencilerimizi müzik ve eğlenceyle bir araya getiriyor.

SEMİH SAYGINER GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Festival kapsamında alanında dünyanın sayılı isimlerinden biri olan milli bilardocu Semih Saygıner, Mersin Üniversitsi’nde bir gösteri sundu. Üniversite 2 no'lu kapalı spor salonunda sahne alan ve yoğun bir izleyici kalabalığına hitap eden Saygıner, yaklaşık bir saat süren performansıyla öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

ORYANTRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Koçfest kapsamında gerçekleştirilen sportif etkinliklerden Oryantring Türkiye Şampiyonası, 2-3 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. Vadi Spor Tesislerinde start alan yarışma, Çiftlikköy Kampüsü arazisi ve binaları kullanılarak yapıldı.

SALON FUTBOLU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Salon Futbolu Türkiye Üniversitelerarası Şampiyonası 2 No'lu Kapalı Spor Salonu ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu salonlarında yapılıyor. 1 Mayıs Pazar günü başlayan müsabakalar, 5 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

Erkeklerde 8 üniversite, kadınlarda 6 üniversitenin mücadele ettiği müsabakalar, tek devreli lig usulü oynanıyor. Salon Futbolu 1. Lig Müsabakaları’nda üniversitemiz kadın ve erkek takımları da mücadele ediyor.

SOSYAL MEDYA SÖYLEŞİLERİ

Sosyal medya fenomenleri Doğa Konakoğlu ve Halil Söyletmez, Koç Spor Fest Sosyal Medya Söyleşileri’nde üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

ETKİNLİK ALANI RENGARENK

Festival kapsamında Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu önünde hazırlanan etkinlik alanında Koç Topluluğu Şirketleri’ne ait standlarda çeşitli aktivasyonlar gerçekleştirildi. Sanal sürüş etkinliği, futbol ve bilardoyu bir araya getiren Billiard Goal etkinliği, kopilot ve ralli simülatörü, sanal gerçeklik teknolojisi ve kayak simülatörü, tweetball etkinliği, kareoke gösterisi ve çeşitli müzik etkinliklerinin yapıldığı alanda öğrenciler gün boyu yarışma, eğlenme ve hediyeler kazanma fırsatı yakaladı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA