Süper çekişme | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper çekişme


 

Mersin Süper Amatör Lig bu hafta kıran kırana geçen mücadelelere şahit oldu. Geçtiğimiz iki hafta hava muhalefeti nedeniyle çoğu karşılaşmanın gerçekleştirilemediği lig, bu hafta çok çekişmeli geçti.

BARIŞ ÇOBAN

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 Sezonu Süper Amatör Lig’inde geçtiğimiz iki hafta hava muhalefeti nedeniyle çoğu karşılaşma gerçekleştirilememişti. Bu hafta kıran kırana geçen mücadelelere şahit olan ligde, A Grubunun lideri Mut İdman Yurdu Belediyespor, KaracailyasVeteranlarspor’a mağlup oldu.

B Grubu’nda ise Erdemli Yörükspor’u mağlup eden Mersin 33 FK, Mezitli 33 Spor’un haftayı bay geçmesi nedeniyle yeni lider oldu. Mersin 33 FK, avaraj farkıyla Mezitli 33 Spor’un önüne geçti.

A Grubunda oynanan maçlar ve sonuçları şu şekilde: Binevlerspor 2 Akdeniz Belediyespor 0, Mut İdman Yurdu Belediyespor 1  Karacailyas Veteranlarspor 2, Akdeniz Zirvespor 2 Mersin Ormanspor – 2, lider Mut’un yakın takipçisi İçel Yolspor 5 Taşucuspor 1, Çeşmelispor 2 Tarsusspor 2. Erdemli Limonspor haftayı bay geçti. A Grubunda Mut İdman Yurdu Belediyespor 22 puanla liderken, KaracailyasVeteranlarspor ise 7 puanla sonuncu sırada yer alıyor.

B Grubunda oynan maçlar ve sonuçları ise şu şekilde: Toroslar Belediyespor 0 Erdemlispor 1, Kuvayi Milliyespor 1 Bozyazı Belediyespor 0, yeni lider Mersin 33 FK 4 Erdemli Yörükspor 0, Çukurova Birlik FK 5, Silifke İdman Yurdu 0, Akdenizgücü 2 İdman Yurdu 1925 Spor 0. Mezitli 33 Spor haftayı bay geçti. B Grubunda Mersin 33 FK 22 puanla liderken, Toroslar Belediyespor ise 4 puanla sonuncu sırada yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA