Özat’ın durumu bugün belli olacak! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Özat’ın durumu bugün belli olacak!


 

Sezon boyunca maddi manevi krizler sonucunda Süper Lig’den düşen ilk takım olan Mersin İdman Yurdu’nda, teknik direktör belirsizliği bugün netleşecek.

ALİ ŞANLI/

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Çaykur Rizespor’a 2-0’lık yenilgisi sonrası ligden düşmesi kesinleşen Mersin İdman Yurdu’nda teknik direktör krizi bugün çözülecek.

Rize maçı sonrasında, Teknik Direktör Ümit Özat basın odasına oyuncuları ile vedalaşarak gelmiş ve “İçeride oyuncularım ile vedalaştım. Şunun için vedalaştım. Aslında son üç maçta dağılmamaları için onların yanında olmak isterdim. Ama seneye getirecekleri hoca belki takımı bu son üç maçta görmek ister, futbolda bu önemlidir. Bu nedenle böyle bir karar aldım. Üç günlük bir izin verdim. Yönetimle başkanla görüşeceğim. İlle de devam et derlerse sorun olmaz. Güzel bir tecrübe oldu. Herkese hakkımı helal ediyorum. Benden yana varsa onlarda helal etsinler” açıklamalarında bulunmuştu.

Bu açıklamalar doğrultusunda 3 günlük iznin ardından bugün top başı yapacak olan takımı kimin çalıştıracağı belirsizliğini koruyor. Yönetimin Ümit Özat ile ‘devam’ demesi halinde lig bitimine kadar ki 3 hafta böyle geçirilecek. Aksi halde yönetim yeni hoca arayışına girecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA