Köselerli Mahallesi’nin sokakları yenileniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Köselerli Mahallesi’nin sokakları yenileniyor


 

Akdeniz Belediyesi, bir yandan kırsal mahallelerin tarım yollarında soğuk asfalt kaplama çalışmasını sürdürürken, sıcak asfalt ihtiyacı duyan sokakları da yenilemeye devam ediyor. Çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, Köselerli Mahallesi Fatih Sokak’ta ömrünü tamamlayan eski asfaltı sökerek yeni asfalt serimi için hazırlık yaptı.

Haber Merkezi

 

Tarımsal üretimin yoğun olduğu kırsal mahallelerin bahçe yollarını soğuk asfaltla kaplayıp üreticilerin ulaşım ve nakliyede yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldıran Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç duyulan mahallelerin sokaklarında da sıcak asfalt kaplama hizmetine hız verdi. Bu kapsamda Köselerli Mahallesi Fatih Sokak'ta çalışmalarını sürdüren fen işleri ekipleri, ilk olarak bölgedeki kaldırımları yeniledi.

Ekipler, önümüzdeki günlerde de mahallenin sokaklarında bulunan ve zaman içinde ömrünü tamamlayan, deforme olan eski asfaltı sökerek yeni asfalt serimi yapmak için çalışmalarına başladı. Alt yapı çalışmalarının bitmesinin ardından ekipler tarafından mahalleye sıcak asfalt serimi gerçekleştirilecek.

 

“AKDENİZ'DE ASFALTLANMADIK SOKAK KALMAYACAK"

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin hazırladığı plan ve program dahilinde, merkez - kırsal bölge demeden asfalt, yol ve kaldırım ihtiyacı olan bütün mahallelerle ilgili hizmet ve çalışmalara hızla devam ettiğinin altını çizen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “Akdeniz sakini vatandaşlarımız hiç merak etmesin… Mevsim koşullarının uygun gitmesiyle birlikte sahada görevli fen işleri ekiplerimiz, ihtiyaç duyan her mahallemizde sıcak asfalt serimi ve kaldırım yenileme hizmetlerine aralıksız bir şekilde devam edecek, Akdeniz’de asfalt, yol veya kaldırım eksiği olan tek mahallemiz kalmayacak. İlçemizde yaşamı güzelleştirmeye, hayatı kolaylaştırmaya ve Akdeniz’i değiştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA