Anamur farkı açıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Anamur farkı açıyor


 

BAL’da kıran kırana mücadele devam ediyor. Dolu dizgin ilerleyen Anamur Belediyespor, Mersin derbisinde Campsor’u da yenerek liderliğini korudu. İlk haftalarda fırtınalar estiren Erdemli Belediyespor ise bir yenilgi daha alarak kötü gidişatını devam ettirdi. Bir diğer Mersin temsilcisi Homurluspor ise deplasmanda galip gelerek ligdeki 3’üncü galibiyetini aldı.

BARIŞ ÇOBAN

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’inci grupta Mersin’i temsil eden Erdemli Belediyespor, Anamur Belediyespor, Homurlu ve Camspor takımları, 7’inci haftayı geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta Sarayönü Belediyespor’u mağlup ederek lider olan Anamur Belediyespor, bu hafta Mersin derbisinde Camspor’un konuğu oldu. Camspor’u mağlup eden Anamur, liderliğini korudu. Erdemli Belediyespor ise kendi evinde Akşehir Spor’a yenilerek alt sıralara doğru geriledi. Erdemli, 3 haftada sadece 1 puan alabildi. Bir diğer temsilcimiz Homurlu 1951 Spor, deplasmanda Adana 5 Ocak Futbol Kulübü’nü yenerek ligdeki 3’üncü galibiyetini aldı.

 

LİDER ANAMUR FARKI AÇIYOR

Geçtiğimiz hafta Sarayönü Belediyespor’u kendi evinde 3-2 mağlup ederek lider olan Anamur Belediyespor, bu hafta Mersin derbisinde Camspor’un konuğu oldu. Kıran kırana geçen mücadelede kazanan 1-2’lik skorla Anamur oldu. Anamur bu galibiyetle birlikte puanını 17’ye çıkararak liderliğini korudu. Ligde henüz mağlubiyeti bulunmayan Anamur, galibiyet serisini de 5’e çıkarmış oldu.

 

ERDEMLİ MAĞLUP

Geçen haftadadeplasmanda FuzulÖmeranlı Kürkçüler Spor ile 0-0 berabere kalan Erdemli Belediyespor, bu hafta kendi evindeAkşehir Spor’la karşılaştı. Erdemli, Akşehir Spor’a 0 – 2 mağlup olarak kötü gidişatını devam ettirdi. Erdemli, 3 haftada sadece 1 puan alabildi.

 

HOMURLU LİGTEKİ 3’ÜNCÜ GALİBİYETİNİ ALDI

BAL’daki bir diğer Mersin temsilcisi Homurlu 1951 Spor ise geçtiğimiz hafta evinde İmamoğlu Belediyespor’u 1-0 mağlup etmişti. Bu hafta deplasmanda Adana 5 Ocak Futbol Kulübü’yle karşılaşan Homurlu, rakibini 1 - 3 yenerek ligdeki 3’üncü galibiyetini aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA