Mut’ta Filistin’e destek yöresel pazar açılışı yapıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mut’ta Filistin’e destek yöresel pazar açılışı yapıldı


 

Mersin’in Mut İlçesinde, İlçe Müftülüğü tarafından Filistin halkına destek amacıyla etkinlik düzenlendi. Filistin'e destek olmak amacıyla Mut'ta yöresel pazar açıldı. Açılışta konuşan İl Müftüsü Aydın Yılman “Dünyadaki bütün Müslümanlarının kardeştir. Prensibine inanan bir insan için İstanbul'la Filistin'i, Mut'la Pakistan'daki hiçbir farkı yoktur" dedi. İlçe Kaymakamı İhsan Ayrancı ise, “Filistinlilerin, İsrail’in en acımasız zulmüne maruz kaldıkları. Aziz milletimize düşende maddi manevi anlamda yanlarında olduğumuzu göstermektir. İsrail adeta bir terör örgütü gibi orada kadın çoluk çocuk demeden sivil hasta dinlemeden oradaki insanların üzerine maalesef bomba yağdırıyor. Devletimize, milletimizle bütün Müslüman coğrafyaların yanında olduğunuz gibi, zulüm gören insanların yanında olduğunuz gibi Gazeli kardeşlerinizin de yanında olduğunuzu burada ifade etmek istiyorum" dedi. Konuşmaların ardından İl Müftüsü Aydın Yığman yardım amaçlı düzenlenen açılışın duasını yaptı. Açılışa katılanlar daha sonra satışa sunulan ürünlerin stantlarını gezdi.

Kracaoğlan Çınaraltı Parkındaki pazarın açılışına, İlçe Kaymakamı İhsan Ayrancı, Belediye Başkanı Volkan Şeker, İl Müftüsü Aydın Yılman, İlçe Müftüsü Hasan Akcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Halifeoğlu, siyasi partiler ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA