Hamidiye Mahallesi’nin sokakları yenileniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hamidiye Mahallesi’nin sokakları yenileniyor


 

Akdeniz Belediyesi, bir yandan kırsal mahallelerin tarım yollarında soğuk asfalt kaplama çalışması yaparken, kent merkezindeki mahallelerde de sıcak asfalt ihtiyacı duyan sokakları yenilemeye devam ediyor.

Haber Merkezi

 

Tarımsal üretimin yoğun olduğu kırsal mahallelerin bahçe yollarını soğuk asfaltla kaplayıp üreticilerin ulaşım ve nakliyede yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldıran Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kent merkezinde yer alan mahallelerin sokaklarında da sıcak asfalt kaplama hizmetine hız verdi.

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR…

Ekipler tarafından geçen haftalarda ömrünü tamamlayan kilitli parke taşlarının söküldüğü Hamidiye Mahallesi 4203 ve 4208 numaralı sokaklara sıcak asfalt dökülmeye başlandı. Finişer yardımıyla sokaklara asfalt döken ekipler, ardından silindir yardımıyla asfaltı düzeltti. Ağır iş makineleri desteğiyle gerçekleşen çalışmaya tanık olan mahalle sakinleri, asfalt taleplerinin kısa sürede yerine gelmesini sağlayan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a ve fen işleri ekiplerine teşekkür etti.

 

“ASFALT VE KALDIRIM EKSİĞİ OLAN MAHALLEMİZ KALMAYACAK”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da yaptığı açıklamada, söz verdikleri gibi ilçe genelinde asfalt, kaldırım ve yol ihtiyacı kalmayan mahalle ve sokak kalmayıncaya dek hizmetlerin aralıksız süreceğini vurguladı. Geçen haftalarda kırsal mahallelerde soğuk asfalt serimi yapılarak özellikle bahçe ve tarım yollarının yenilendiğini hatırlatan Başkan Gültak; “Bir yandan Akdeniz’de yaşayan vatandaşlarımızın gündelik yaşamını kolaylaştırırken, ilçemizi de güzelleştirmeye devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, hazırladıkları program dâhilinde asfalt, yol ve kaldırım ihtiyacı olan tüm mahallelerimizde gerekli çalışmaları en kısa sürede başlatacak. Vatandaşlarımız da hiç merak etmesin; mevsim koşullarının uygun gitmesiyle birlikte sahada görevli ekiplerimiz, ihtiyaç duyan her mahallemizde sıcak asfalt serimi ve kaldırım yenileme hizmetlerine aralıksız bir şekilde devam edecek, Akdeniz’de eksiği olan mahallemiz kalmayacak” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA