Tarsus Belediyesi’nden şiddetli yağışlar sonrası acil müdahale | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus Belediyesi’nden şiddetli yağışlar sonrası acil müdahale


 

Kent Genelinde şiddetlenen yağış ve fırtına, Tarsus Belediyesi ekiplerini harekete geçirdi. Hızla artan yağışlar ve fırtına nedeniyle oluşan hasarlara karşı Tarsus Belediyesi, koordineli bir şekilde çalışarak mağduriyet yaşanan bölgelere acil müdahalede bulundu.

 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın koordinasyonu ile ekipler, şehir genelinde meydana gelen çatı uçmaları, ağaç devrilmesi ve ani su baskınları gibi olumsuz durumları hızla çözmek adına sabah saatlerine kadar çalıştı. Fen İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, hasar gören bölgelerde anında önlemler alarak tahribatları ortadan kaldırdı. Kırsal mahallelerde de ekipler gece boyu çalışmalarını sürdürdü.

 

“EKİPLERİMİZ ANINDA MÜDAHALE ETTİ”

Yapılan çalışmalar sonucunda, evlerde meydana gelen çatı ve su baskını problemleri hızla çözüldü. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, "Ekiplerimiz, şiddetli yağışlar sonucunda oluşan hasarları en kısa sürede gidermek için gece boyunca çalıştı. Vatandaşlarımızın mağduriyetini en aza indirmek için tüm birimlerimizle koordineli bir şekilde hareket ettik. Bu zorlu süreçte vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA