Başkan Özyiğit, gece boyunca çalışmaları yerinde inceledi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Özyiğit, gece boyunca çalışmaları yerinde inceledi


 

Mersin’de gece boyunca etkili olan yağışlar ve fırtına nedeniyle Yenişehir Belediyesi ekipleri teyakkuz halinde çalışmalarını sürdürdü . Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de kent genelinde incelemelerde bulunarak, ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Merkezi

 

Mersin Yenişehir Belediyesi, dün gece kent genelinde etkili olan şiddetli yağışlar ve kuvvetli fırtına nedeniyle çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürerek, vatandaşların mağduriyet yaşamasına engel oldu. Ekipler, gece boyunca yoğun yağışlar nedeniyle olası su baskınları ve diğer acil durumlara karşı anında müdahale için hazır bekledi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de ilçe genelinde incelemelerde bulunurken, ekiplerin çalışmalarını takip etti. Başkan Özyiğit, "Akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca devam eden yoğun yağışlar ve fırtına nedeniyle ekiplerimiz sahada aktif bir şekilde özveriyle görev aldı. Vatandaşlarımızın güvenliği bizim önceliğimiz. Ekiplerimiz, olası sıkıntılara karşı hazırlıklı bir şekilde çalıştı ve olumsuz durumların önüne geçmek adına koordineli bir çaba gösterdi." dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA