Mersinli Gamze dünya 3.’sü oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli Gamze dünya 3.’sü oldu


 

Meksika’nın Guadelajara şehrinde organize edilen Gençler Dünya Halter Şampiyonası’nda kadınlar 45 kiloda ülkemizi temsil eden Mersinli Gamze Altun, silkmede 91 kg kaldırarak Avrupa rekoru kırdı ve altın madalya aldı. Gamze toplamda ise 154 kg kaldırarak Bronz Madalya ile Dünya üçüncülüğünü elde etti.

RAŞİT DOĞAN

 

Meksika'da düzenlenen Dünya Gençler Halter Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Cansu Bektaş ve Mersinli milli sporcu Gamze Altun, büyük bir başarıya imza attılar.

Dünya Gençler Halter Şampiyonası’nın Meksika’da gerçekleştirilen ilk gününde Cansu Bektaş Guadalajara’daki yarışmada koparmada 73 kilo, silkmede 90 kilo kaldırarak toplamda 163 kiloluk performansıyla altın madalya kazandı ve dünya şampiyonu olarak zirveye yerleşti.

GAMZE VE ANTRENÖRÜ İSA MAKAL’A TEBRİK YAĞDI

Kadınlar 45 kiloda ülkemizi temsil eden Mersinli Milli Sporcumuz Gamze Altun da, silkmede 91 kg kaldırarak Avrupa rekoru kıradı ve altın madalya ile Dünya Şampiyonu oldu. Toplamda ise 154 kg kaldıran Altun, Bronz Madalya ile dünya üçüncülüğünü elde etti.

Mersinli Milli Sporcumuzu Altun ve Antrenörü İsa Makal’a tebrik yağdı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA