Toroslar’da mahalle mahalle genel temizlik çalışması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’da mahalle mahalle genel temizlik çalışması


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, her gün belirlenen plan dahilinde ilçe genelinde genel bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye, günlük rutin çalışmalarının yanında her mahalleyi baştan aşağı kapsamlı bir şekilde temizleyerek elden geçiriyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince; kaldırım ve yol kenarlarındaki yabani otlar biçiliyor, sokaklar süpürülüyor, park ve yeşil alanlar bakımdan geçiyor, boş arsalardaki birikintiler ve hafriyatlar temizlenerek görüntü kirliliğinden uzaklaştırılıyor.

Ekipler, son olarak Arpaçsakarlar, Yalınayak ve Halkkent Mahallelerinde genel temizlik çalışmasını tamamladı.

 

“TÜM EKİPLERİMİZ, TOROSLARIMIZ İÇİN SAHADA”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, çevre temizliğinin toplum sağlığı açısından son derece önemli olduğunu belirterek; “Gelecek nesillere daha temiz ve huzurlu bir kent bırakmak için çalışıyoruz” dedi.

“Pırıl pırıl bir Toroslar için ekiplerimiz, 7/24 görev başında” diyen Başkan Yılmaz; “Evsel atıkların toplanmasından genel temizlik çalışmasına, çöp konteynerlerinin dezenfeksiyonundan boş arsaların temizliğine kadar ilçemizde temizlik seferberliğini sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız için daha temiz ve daha yaşanılabilir alanlar oluşturma gayretindeyiz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA