Silifke, ateşle oynuyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke, ateşle oynuyor!


 

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, 10. Hafta maçında Aydın deplasmanında karşılaştığı Efeler 09 Spor Futbol Kulübü’ne 4-1 yenilerek kötü gidişi sürdürdü. Silifke Belediyespor, Erhan Şengül ve Dede Çelik iki sarı karttan kırmızı kart görmelerinden dolayı karşılaşmayı 9 kişi tamamladı. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da gol bulmayınca devre arasına 0-0’lık eşitlikle gidilirken, maç 4-1 Efeler galibiyeti ile sonuçlandı. Silifke Belediyespor’un golünü Dede Çelik attı. Silifke Belediyespor, 9 puanla 13. sıraya geriledi.

 

PROBLEM VAR ÇÖZMEMİZ LAZIM!

Takım olarak art arda gelen mağlubiyetlerden dolayı çok üzgün olduklarını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Yönetim kurulu olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Teknik heyetimizin ve futbolcularımızın daha iyi olması için çalışmalar yapıyoruz. Ortada bir problem var ve çözmemiz gerekiyor, inşallah çözeceğiz. Ligin yeni ekibiyiz ama artık seri galibiyetlere, puanlara ihtiyacımız var. Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Bulvarspor maçına iyi hazırlanmalıyız.” dedi.

 

BİZE YAKIŞMADI

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Ufuk Uysal, “Efeler 09 Spor maçına iyi hazırlanmıştık. İlk devrede oyunumuzu oynadık, 2. yarı ile rakip takım ataklarında kalemiz de golleri gördük. Takım olarak daha iyi olmamız gerekiyor. Şapkayı önümüze koyup çözüm yolları üreteceğiz. Mağlubiyetten dolayı çok üzgünüz. Bulvarspor maçı dönüm maçımız ve mutlaka kazanmamız gerekiyor.” dedi.

               

SİLİFKE EVİNDE

Silifke Belediyespor, 11. Hafta maçında 19 Kasım Pazar günü saat 14:00’da Bulvarspor ile mücadele edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA