Anamur, Erdemli’ye ‘dur’ dedi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Anamur, Erdemli’ye ‘dur’ dedi


 

BAL’da fırtınalar estiren Erdemli Belediyespor’un 4 haftalık galibiyet serisine son veren Anamur Belediyespor, deplasmanda 4-0’lık galibiyet ile zirve yarışındaki iddiasını ortaya koydu. Ligdeki diğer temsilcilerimizden Homurlu Niğde’ye yenilirken, Camspor 1 puana razı olarak nefes aldı.

HEDİYE EROĞLU

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’inci grupta Mersin’i temsil eden Erdemli Belediyespor, Anamur Belediyespor, Homurlu ve Camspor takıları, 5’inci haftayı geride bıraktı. Haftaya batı Mersin’de ki Erdemli Belediyespor Anamur Belediyespor derbisi damga vurdu.

 

ERDEMLİ’YE AĞIR YENİLGİ

Maça 12 puan ile grubunda lider olarak başlayan Erdemli Belediyespor, zirve takipçisi 8 puanlı Anamur Belediyespor’u Erdemli Kayacı Stadyumunda ağırladı. İlginin yoğun olduğu Mersin derbisinde BAL’da fırtınalar estiren Erdemli Belediyespor’un 4 haftalık galibiyet serisine son veren Anamur Belediyespor, deplasmanda 4-0’lık galibiyet ile zirve yarışındaki iddiasını ortaya koydu. Grubunun iddialı takımlarından Anamur Belediyespor, Erdemli’yi yenerek 3’üncü galibiyet serisine ulaşmış oldu.

Öte yandan Anamur yenilgisi Erdemli’yi liderlik koltuğundan etti.

 

HOMURLU’NUN GALİBİYET SEVİNCİ BİR HAFTA SÜRDÜ

BAL’daki bir diğer Mersin temsilcisi Homurlu 1951 Spor ise geçen haftaki 2-0’lık Karaman Gençlerbirliği GSK galibiyetinin sevinci ancak bir hafta sürebildi. Homurlu ekibi deplasmanda Niğde Belediyespor’a 2-0 yenilerek, 2’inci mağlubiyetini aldı.

 

CAMSPOR 1 PUAN İLE NEFES ALDI

Bu sezon ilk kez BAL’da mücadele eden temsilcimiz Mersin Camspor’un ise kötü gidişatı devam ediyor. Son olarak evindi oynadığı Sarıçam Kürkçüler Spor ile 3-3 berabere kalan Camspor altın değerindeki 1 puan ile nefes aldı.

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA