Akdeniz’de uygulamalı mesleki kurslar başlıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’de uygulamalı mesleki kurslar başlıyor


 

Akdeniz Belediyesi Proje Eğitim ve Uygulama Merkezi’nde, yeni dönem “Bilgisayar Destekli Muhasebe, Grafik Tasarım ve Fotoğrafçılık, Web Tasarım ile Karakter Modelleme ve Animasyon” kursları başlıyor. Kontenjanla sınırlı olacak ve ücretsiz verilecek kurslara son başvuru tarihi 20 Kasım 2023.

Haber Merkezi

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Proje Eğitim ve Uygulama Merkezi’nin, ‘Yetkin Belgeli İş Gücü, Akdeniz'in Dinamik Gücü’ sloganıyla yeni dönem mesleki kurs ve eğitimleri başlıyor. Başvuru için gereken şartları taşıyan kursiyerlere, ücretsiz “Bilgisayar Destekli Muhasebe, Grafik Tasarım ve Fotoğrafçılık, Web Tasarım ve Karakter Modelleme ve Animasyon’ kursları verilecek.

Müdürlük tarafından yapılan bilgilendirmede, kursların tamamının uygulamalı eğitimler olduğu ve düzenli katılımın mecburi olduğu kaydedildi. Son başvuru tarihinin 20 Kasım 2023 olduğu kurslara katılım kontenjanla sınırlı olacak. Kurslara katılım şartları ise şöyle; “En az 18 yaşında olmak, en az lise mezunu olmak, çalışmıyor olmak, öğrenci olmamak (Açık Öğretim Hariç). Ön başvuru formu işlemleri 20 Kasım 2023 tarihinde, saat 17:00’de sona erecek. Başvurular, ‘Kursiyer Seçim ve Tespit Komisyonu’nca belirlenecek olup ön başvuruyu yapan kursiyer adaylar mülakata çağrılacak. Mülakatlar, 21 Kasım 2023 ile 23 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılacak.

 

VERİLECEK KURSLARA KATILIMDA ÖNCELİKLER

“Akdeniz ilçesinde yaşayanlar öncelikli olacak. Ön başvurularda kursiyer kriterlerinin eşitliği durumunda yaşı daha genç olanlara öncelik tanınacak. Kursların ilgili bölümlerinden mezun olmuş olanlara öncelik tanınacak. İlgili bölümlerden mezun olmuş olan adayların eğitim seviyelerine göre öncelik tanınacak.” Ücretsiz verilecek mesleki kurslara katılmak isteyen adaylar internet adresi üzerinden ön kayıt başvuru formunu doldurabilir.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA