Mobilya Fuarı’na yoğun ilgi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mobilya Fuarı’na yoğun ilgi


 

Mersin Mobilya Fuarı, sektörü buluşturdu. Fuar ilk üç günde yoğun ilgi gördü. 200 markanın yer aldığı fuar, 01 Mayıs gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Haber Merkezi

Türkiye ekonomisine önemli katma değer sağlayan mobilya sektörü, 22 Nisan’da CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık A.Ş.’nin organizasyonuyla CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarı’nda buluştu. 15 bin metrekarelik alanda ziyaretçilerini ağırlayan fuar, 1 Mayıs 2016 gününe kadar gezilebilecek. Sektörün önde gelen 70 firmasından 200 markanın yer aldığı CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarı, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı.

 

MOBİLYAYA DAİR HER ŞEY BU FUARDA

Fuar katılımcılarının fuara özel kampanyaları Mersin halkından ve çevre illerden büyük ilgi gördü. Evlilik hazırlığı içinde olan çiftler de fuarı ziyaret ederek yeni evlerinin ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Hem katılımcıların, hem de ziyaretçilerin Türkiye’nin tek uluslararası mobilya fuarı olan CNR İMOB markasının Mersin’e taşınmasından ve kalitenin artmasından oldukça memnun olduğu gözlemlendi. Fuarda sergilenen ev ve ofis mobilyaları, ev aksesuarları, bahçe ve yazlık mobilyaları, ofis mobilyaları ve mobilya yan sanayi ürünleri ilgi çekti. Fuarda aralarında Arzum, Bambino, Bella, Bensimo, Brillant, Caploonba, Dr. Otto, Edaş Yatak, Indesit, İpek, Kilim, Taç, Viscopower, Yataş gibi birçok marka yer aldı.

CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarı; Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Mersin Büyükşehir Belediyesi (MBB), Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği (MEPİAD), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Mersin Sanayicileri ve İşadamları Derneği (MESİAD), Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ile KOSGEB’in destekleriyle organize ediliyor.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA