7 ilin valisi düzensiz göçe karşı buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

7 ilin valisi düzensiz göçe karşı buluştu


 

En çok mülteci barındıran 7 ili kapsayan bölge toplantısında valiler, “Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı” için buluştu.

 

Haber Merkezi

 

En çok Suriyeli’nin barındığı 7 ili kapsayan 4. Bölgede valilerin katılımıyla “Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı” yapıldı.

Adana Valiliği koordinasyonunda yapılan toplantıya; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Gaziantep Vali Yardımcısı Murat Akyüz, Kilis Vali Yardımcısı Eşref Akça, İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları, Sahil Güvenlik Komutanları ve İl Göç İdaresi Müdürleri katıldı.

Toplantıda, düzensiz göç ile mücadele kapsamında iller bazında yürütülen çalışma ve faaliyetler, düzensiz göç olaylarının güncel durumu, alınan önlemler, yerine getirilen iş ve işlemler değerlendirildi, düzensiz göçle mücadele konusundaki işbirliği ve koordinasyonun daha da etkinleştirilmesine yönelik istişarelerde bulunuldu, muhtelif kararlar alındı.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA