Şeytani planlar! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şeytani planlar!


 

Küme düşmesine kesin gözle bakılan Mersin İdman Yurdu’nda gündem; yönetimden teknik direktöre, teknik ekipten futbolculara kadar kimin gidip, kimin kalacağında!

ALİ ŞANLI

Önümüzdeki sezon PTT 1. Lig’de mücadele etme olasılığı her geçen hafta güçlenen Mersin İdman Yurdu’nda şu sıralar hangi oyuncunun kalacağı, hangi oyuncunun gönderileceği merak konusu oldu.

Kırmızı-Lacivertli ekipte mucize gerçekleşmez ise takımdan ayrılması düşünülen isimlerin başında Welliton, Nakuolma, Khalli, Sadiku, Serol, Tita, Pedriel, Serkan Balcı, Güven Varol, Vederson gibi oyuncuların gelecek sezon Kırmızı Lacivertlilerden ayrılmak istedikleri biliniyor.

WELLİTON VE NAKUOLMA KESİN

Mersin İdman Yurdu formasını 2 sezon forma giyen Welliton ve Nakuolma gidiyor. Oynadıkları ve oynamadıkları maçlarda her zaman tartışma konusu olan iki yetenekli oyuncunun takımdan ayrılması kesin gözle bakılıyor. Welliton’nun Bursaspor ile yakın temas da, hatta prensip anlaşması yapıldığı konuşuluyor. Nakuolma’nın ise Türkiye içinde güçlü bir ekip talip olmaz ise Çin’e gideceği güçlü ihtimaller arasında.

KALACAKLAR MI?

Transfer tahtasının kapalı olduğu, açılması durumunda ise fazla para harcamak istemeyen yetkililerin Mitroviç, Muammer, Nihat, Mehmet Taş, Nurullah Kaya, Serkan Balcı, Vederson, Enes gibi oyuncularla anlaşma zemini aranacak. Bu oyuncuların hayır demesi durumunda ısrar edilmeyeceği genç ve yetenekli oyuncular bulunarak Lige girileceği planlanıyor.

TEKNİK ADAM DEĞİŞECEK

Hemen hemen her sezon yeni bir teknik adam ile yola çıkan Mersin İdman Yurdu’nda yeni sezonda da bu gelenek değişmeyecek. Devre arası takımın başına getirilen Ümit Özat ile yolların ayrılacağı, PTT 1.Ligi tanıyan ,başarıya aç bir teknik adam ile anlaşılacağı gelen bilgiler arasında.

YÖNETİM KALACAK MI?

Kırmızı Şeytanlarda bu gelişmeler dikkatle izlenirken yönetimin ise yeni sezonda kalıp kalmayacağı net değil. Mayıs ayı içinde Mersin İdman Yurdu’nda yeni bir kongre yapılabilinir sorusu gündeme gelinirken, kulislerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın göstereceği bir isimin takımın başına gelme olasılığının yüksek olduğu konuşuluyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA