Karate Şampiyonası başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Karate Şampiyonası başladı


 

Aralarında Mersin7’in de olduğu 38 üniversiteden 750 sporcunun katıldığı “Üniversitelerarası Türkiye Karate Şampiyonası” Fırat Üniversitesi’nde başladı.

Açılış törenine FÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kazez, Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Arslan, Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanı Cihan Çakıcı ve Öğretim üyeleri katıldı.

Açılış seremonisinde konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kazez, müsabakalara katılan üniversitelerin değerli idareci, antrenör ve sporcu öğrencilerini Elazığ’da ve üniversitede ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

3 gün sürecek olan müsabakalara, Fırat, Başkent, Çukurova, İstanbul Aydın, İzmir, Dicle, Işık, Medipol, Karamanoğlu Mehmet Bey, Pamukkale, Süleyman Demirel, Uludağ, Ankara, Gazi, Hacettepe, Celal Bayar, Sabancı, Bartın, Ahi Evran, Mustafa Kemal, Marmara, İskenderun Teknik, Orta Doğu, İstanbul Ticaret, Aydın, Mersin, Düzce, Akdeniz, Anadolu, Zirve ve Türk Hava Kurumu Üniversiteleri katılıyor. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA