CHP bu rezilliğe neden sessiz? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP bu rezilliğe neden sessiz?


 

CHP’li Mezitli Belediyesi’nin Cumhuriyet kutlamasında modacı Barbaros Şansal’ın marş okunduğu sırada Atatürk ile ilgili nakarat bölümünde yaptığı çirkin harekete Türkiye’den tepki yağdı! Rezilliğe sessiz kalan CHP ise eleştiri konusu oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de CHP yine bir skandala imza attı! Mezitli Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Neşet Tarhan’ın organize ettiği özel Cumhuriyet’in 100’üncü yıl kutlamasında rezalet anlar yaşandığı ortaya çıktı. Gündeme bomba gibi düşen kutlama videosunda sık sık Mezitli halkının imkanları ile ilçede ağırlanan modacı Barbaros Şansal’ın Cumhuriyet’in 100’üncü yıl kutlamaları için lüks bir restoranda ağırlandığı görüldü. Kutlama adı altında Şansal’ın ağırlandığı gecede marş okunduğu sırada Atatürk ile ilgili nakarat bölümünde çirkin bir hareket yaparak rezil bir olaya imza attığı görüldü.

 

ŞANSAL’DAN ÇİRKİN SAVUNMA

Cumhuriyete yakışmayacak bir kutlama ortamında yaptığı hareket ile büyük tepki çeken Barbaros Şansal ise yaptığı çirkin savunma ile tepkilere cevap verdi.

Sosyal medya platformu üzerinden tepkilere yanıt veren Şansal, “Bu bir özel doğum günü partisi ve belediye ile ilgisi yok, görüntüleri şahsi hesabımda ben paylaştım ve çalıntı olarak kullanıyorsunuz, Nah Mustafa Kemal'e ayyaş diyenlere” yanıtı verdi.

Ancak bu paylaşımı sonrası Şansal, marş söylerken yaptığı çirkin hareketi tekrarladığı fotoğrafı paylaşarak, “Yaş nane kuru nane .... Devamı çekemeyenlere…” ifadeleri ile çirkin bir savunmaya imza attı.

 

CHP NEDEN SESSİZ?

Çirkin harekete Türkiye’den tepki yağarken rezilliğe sessiz kalan CHP ise eleştiri konusu oldu. Mezitli Belediye Başkanı CHP’li Neşet Tarhan, olayla ilgili sessizliğini korurken CHP İl Örgütü ve Genel Merkezinin de rezalete dair görmezden gelme çabası büyük tepki çekti.

 

YİNE CHP, YİNE SKANDAL…

Mersin’de ise olay yaratan videoya en sert tepki AKP Milletvekili Ali Kıratlı’dan geldi. Kıratlı sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımda,” Size rağmen Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sahip çıkacak ve gelecek nesillere tertemiz taşıyacağız.

Türk milletini ve Türkiye Cumhuriyeti devletini aşağılama suçundan hakkında daha önce hapis cezası verilen Barbaros Şansal, bu kez Mezitli Belediyesinin 29 Ekim kutlamalarında İzmir marşı esnasında tam da ‘Yaşa Mustafa Kemal Paşa’ kısmı söylenirken yaptığı Atatürk’e karşı saygısız ve edepsiz hareketi kınıyor, Mezitli Belediye Başkanı sn. Neşet Tarhan’ı da bu ve buna benzer karakter yoksunu, edepsiz, sanatçı kisvesi altında toplumu kirleten, terbiyesiz ve kişilik bozukluğu olan insan müsveddelerine karşı gerekli hassasiyeti göstererek kınamasını bekliyor, Mezitli halkımız başta olmak üzere toplumdan özür dilemeye davet ediyorum.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan saygısızlığın gereken cezayı alması konusunda konunun takipçisi olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA