Başkan Bozdoğan bayram coşkusunu vatandaşlarla birlikte yaşadı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Bozdoğan bayram coşkusunu vatandaşlarla birlikte yaşadı


 

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında gerçekleştirilen programlara katılım sağladı. Başkan Bozdoğan, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çalışma mirasıyla, geçmişin ışığında geleceğe ilerliyoruz” dedi.

Haber Merkezi

 

Tarsus, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı ve Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yıl dönümünü coşkuyla kutladı. Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni gerçekleştirildi. Programlara Başkan Bozdoğan’ın yanı sıra Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, Siyasi Parti temsilcileri, Kent Protokolü, STK’lar ve vatandaşlar katılım sağladı. Ardından Cumhuriyetin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Tarsus Kaymakamlığı tarafından Tarsus Müzesi’nde düzenlenen “100. Yıl Cumhuriyet Fotoğraf Sergisi ve Anı Defteri İmzalanması” programına katılım sağladı. Ardından programlar kapsamında Yarenlik Alanı’nda vatandaşlara aşure dağıtımı gerçekleştirildi. Aynı zamanda Başkan Bozdoğan esnafları ziyaret ederek, karanfil dağıttı. Ardından Cetvel Köprübaşından başlayarak Kültür Park’a kadar 100.Yıl korteji düzenlendi.  Korteje Tarsusluların ilgisi yoğun oldu. Daha sonra Başkan Bozdoğan Kültür Park’ta açılan üretici stantlarını gezdi. Tarsuslular büyük bir coşkuyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını karşıladı. Etkinlikler 29 Ekim gününde de devam edecek. Tarsuslular 30 Ekim Pazartesi günü de Volkan Konak Konseri ile ikinci 100 Yılı selamlayacak.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Cumhuriyetin nice zorluklara rağmen kurulduğunu belirterek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde yaşayan tüm vatandaşların Cumhuriyet’e ve Cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

 

“GELECEĞE GÜÇLÜ ADIMLARLA İLERLEMEK VE MEDENİYET SEVİYEMİZİ YÜKSELTMEK İÇİN AZİMLE ÇALIŞMALIYIZ”

Bozdoğan, "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, 'büyük Türk milletinin bir ferdi olarak bu kutlu güne kavuşmanın en derin sevinci ve heyecanı içindeyiz. Bu bayram, bu heyecan hepimizin. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü kutlu olsun. Cumhuriyetimizin temelleri acı ve mücadeleyle atıldı. Bizler de vatandaşlar olarak, Cumhuriyetimizi korumak ve değerlerine sahip çıkmakla yükümlüyüz. Geleceğe güçlü adımlarla ilerlemek ve medeniyet seviyemizi yükseltmek için azimle çalışmalıyız. Bugün, Cumhuriyetimizin kurucu önderi Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını ve vatanımız için mücadele eden tüm şehitlerimizi minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA