Akdeniz’de pazaryerlerine mobil tuvalet kuruluyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’de pazaryerlerine mobil tuvalet kuruluyor


 

Pazarcı esnafı ve vatandaşlar talep etti, Akdeniz ilçe genelinde kurulan pazaryerlerine mobil tuvalet olarak kullanılan otobüs konuldu.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi, bir yandan ilçeye yeni pazaryerleri kazandırırken ve pazaryerlerinin rutin temizliği ve yıkama çalışmalarını hiç aksatmadan sürdürürken, mutfak alışverişleri için pazaryerlerine giden vatandaşların ve burada faaliyet gösteren esnafın da önemli bir ihtiyacını karşıladı.

Fen İşleri Müdürlüğü, gerek esnaf, gerekse vatandaşların bu konudaki talebini karşılıksız bırakmadı; ilçe genelinde semt pazarı kurulan yerlere mobil WC olarak kullanılabilen otobüsü yerleştirdi.

Akdeniz ilçe genelinde semt pazarı kurulan onlarca mahalleye seyyar WC olarak kullanılan otobüsü yerleştiren ekipler, son olarak Yeni Mahalle, Çay Mahallesi ve Çilek Mahallesi’nde pazar kurulan alanların yanına mobil WC’ler koydu. Alışveriş yaptıkları pazaryerinde seyyar tuvalet olarak düzenlenen otobüsü gören esnaf ve vatandaşlar hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA