Silifke’den Cumhuriyet Şenliğine davet | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’den Cumhuriyet Şenliğine davet


 

Haber Merkezi

 

Silifke’yi Türk Bayrakları, Atatürk ve 100. Yıl posterleriyle süslediklerini bildiren Belediye Başkanı Sadık Altunok, tüm Silifkelileri Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşamaya davet etti.

Büyük Türk Milletinin ve Silifke hemşerilerinin Cumhuriyet Bayramını yürekten kutladığını da bildiren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Cumhuriyetin 100. Yıldönümünün tüm ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını dileğinde de bulundu. Başkan Altunok yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıl dönemi olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi kentimizin tüm sokak, cadde ve bulvarlarını, ev ve işyerlerimizi Türk bayrakları, Atatürk ve 100. Yıl posterleriyle süsledik. Türkiye Yüzyılına başlamak üzereyiz. Cumhuriyet son yüzyıldaki en önemli kazanımlarımızdan birisi. Bu hafta sonu inşallah 29 Ekim'e girmiş olacağız ve ikinci yüzyıla, yani Türkiye Yüzyılına başlayacağız. Ülkemizin dört bir köşesinde büyük coşku ve sevinçle kutlanacak olan 29 Ekim coşkusunu biz de Silifke’mizde halkımızla, gençlerimizle ve çocuklarımızla birlikte yaşayacağız. Kutlama programı içerisinde cumhuriyetimizin gerçek sahipleri olan gençlerimiz ve çocuklarımız için de çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Fener alayı ve sanatçı konserleriyle büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirmeyi arzuladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Cumhuriyetimizin de 100. Yılını halkımızla hep birlikte kutlayacağız. 28 Ekim Akşamı Anıt meydanında sahne alacak olan ünlü sanatçımız Mustafa Yıldızdoğan ve 29 Ekim akşamı da Tuğçe Kandemir’de birbirinden güzel şarkı ve türküleriyle halkımıza ve gençlerimize unutulmaz bir coşku yaşatacaktır. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyet’imizin 100. yılını birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir coşku ve sevinçle kutlayacağız. Tüm halkımızı, gençlerimizi ve çocuklarımızı cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşamaya davet ediyor, Büyük Türk Milleti başta olmak üzere Silifkeli hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA