DR. İnce’nin yeni kitapları İzmir’de görücüye çıktı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DR. İnce’nin yeni kitapları İzmir’de görücüye çıktı


 

Mersin kamuoyunun kitaplarıyla da yakından tanıdığı Mersin Toros Devlet Hastanesi Üroloji Uzmanı Op. Dr. Nedim İnce, daha önce kaleme aldığı 3 kitabının ardından 2016’da 2 yeni kitabıyla okurlarının karşısına çıktı. Dr. İnce, gezi ve anılarını derlediği ‘Uzaklardan’ ve farklı bir deneme olan ‘Salını

Mersin kamuoyunda hekimliğinin yanı sıra köşe yazıları, radyo ve televizyon programları ve siyasi kişiliği ile tanınan Dr. Nedim İnce, artık kaleme aldığı kitaplarıyla da kent sınırlarını aşarak tüm Türkiye’ye ulaşıyor. ‘Mersin’den Hayata Dair Esintiler’, ‘Sağlık Olsun-Hastalık-Hasta-Hekim’ ve ‘Hayatın İçinden Portreler’ adlı üç kitabının ardından ‘Uzaklardan’ ve ‘Salınım’ kitaplarıyla 2016’da da okurlara yeni ufuklar açan Dr. İnce, yeni kitaplarını 21. İzmir Kitap Fuarı’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda okurlarıyla buluşturdu. Dr. İnce, yine Mühür Yayınları’ndan çıkardığı yeni kitaplarını fuarda okurları için imzaladı. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA