Silifke’de Cumhuriyet konseri | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’de Cumhuriyet konseri


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Silifke Meslek Yüksekokulu ve Silifke Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde Cumhuriyetimizin 100. Yılı onuruna “Türk Halk Müziği Dinletisi” konseri düzenlendi. Konsere; MEÜ Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar da katıldı. Yaşara’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin de eşlik etti.

Silifke Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konser öncesinde Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, Rektör Yardımcı Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin ve Silifke Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Saygın Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner ile Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kaynar’ı makamında ziyaret etti.

Daha sonrasında üniversite Silifke Meslek Yüksekokulu ile Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu’na geçen heyet, burada akademik ve idari personel ile bir araya geldi ve görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Adem Özarslandan ve Silifke Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Saygın da hazır bulundu. Ziyaret sonrası Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Muhammet Saygın, günün anısına Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar’a bir hediye takdiminde bulundu.

Buradaki ziyaretin ardından ise konsere geçildi. Konserde sanatçılar tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı onuruna Türk halk müziği eserleri seslendirildi. Oldukça keyifli geçen konser sonrasında Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar tarafından sanatçılara plaket takdim edildi. Konser toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA