‘Kaza değil cinayet!’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Kaza değil cinayet!’


 

Mersin’de motokuryelik yapan 20 yaşındaki Bilal Şık, duran bir aracın açılan kapısına çarparak hayatını kaybetti. Olaya ilişkin açıklama yapan Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Koca, “Trafik ya da iş kazası değil göz göre göre gelen iş cinayetlerini yaşıyoruz. Motokuryelik amasız fakatsız derhal ‘Yüksek Tehlikeli İşler Statüsüne’ alınmalı!” dedi.

Barış Çoban

 

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi( Yeşil Sol Parti) Mersin Milletvekili Perihan Koca sosyal medya platformu olan Twitter’dan yaptığı paylaşımda, Mersin’de bir otomobille çarpışması sonucu hayatını kaybeden motokurye Bilal Şık hakkında açıklamalarda bulundu.

 

TRAFİK YA DA İŞ KAZASI DEĞİL; İŞ CİNAYETİ

Motokuryelerin yaptığı işin riskli olmasına vurgu yapan Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca, bu yaşananların trafik ya da iş kazası olmadığını, iş cinayeti olduğunu belirtti. Koca, yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Mersin'de Kuvayi Milliye Caddesi’nde Yemek Sepeti motokuryesi 20 yaşındaki gencecik emekçi kardeşimiz Bilal Şık duran bir aracın açılan kapısına çarparak hayatını kaybetti. Trafik ya da iş kazası değil göz göre göre gelen iş cinayetlerini yaşıyoruz. Motokuryeler çalışırken ölmek istemiyoruz feryadını her gün; güvenceli iş ve yaşam talebi ile dillendiriyor! Her gün ölümle burun buruna çalışan motokuryelik amasız fakatsız derhal ‘Yüksek Tehlikeli İşler Statüsüne’ alınmalı!"

 

OLAY

Mersin’in Toroslar ilçesine bağlı Kuvayi Milliye Caddesi’nde, motokuryelik yapan 20 yaşındaki Bilal Şık, duran bir aracın açılan kapısına çarptı. Kaza sonucu ağır yaralanan Şık, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç kuryenin cenazesi arkadaşlarının konvoyu eşliğinde hastane morgundan alındı.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA