Silifke, lideri devirdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke, lideri devirdi


 

TFF 3.Lig temsilcisi Silifke Belediyespor, 7. hafta maçında Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Karşıyakayı 2-1 yenerek, puanını 9 yaptı. Silifke Belediyespor’un gollerini 50. dakikada Anıl Kara, 90+2’de Cenk Özbey attı.

Grubun güçlü ekibi Karşıyakayı konuk eden Silifke Belediyespor, taraftarlarının da müthiş desteği ile galip gelirken, karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Hafta içi Teknik Direktör Muzaffer Tozlu ve yardımcı antrenör Burhan Baygın ile yolları ayıran Silifke Belediyespor’da teknik heyet olarak Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, Kaleci antrenörü Sadık Öztürk ve Yardımcı antrenör Mehmet Şıralı yer aldı. Silifke Belediyesporlu futbolcular maç sonunda galibiyeti taraftarlarıyla kutladı. Silifke Belediyesor 1 haftanın BAY geçtiği 6 maçta 3. Galibiyetini alarak puanını 9’a yükseltti.

 

“TAKIMIMIZI KUTLUYORUM”

Karşıyaka karşısında galip gelen takımını tebrik eden Silifke Belediyespor Onursal Başkanı ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Takımımız maça çok iyi başladı, mücadelesini son dakikaya kadar bırakmadı ve maçtan galip geldi, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Belediye olarak her zaman takımımızın yanındayız ve destekçisiyiz. Takımımıza başarılar diliyorum.” dedi.

 

“İNANDIK KAZANDIK”

Teknik Direktör Muzaffer Tozlu’nun ayrılmasından sonra Karşıyaka maçına takımı çıkaran Silifke Belediyespor futbol şube sorumlusu Alp Kadıoğlu, “Karşıyaka maçına çok iyi hazırlandık, konsantrasyonumuz üst düzeydeydi. Kaleci antrenörümüz Sadık ÖZtürk ve Yardımcı Antrenörümüz Mehmet Şıralı ile maç içi oyuncu değişiklikleri ve diğer işlerde uyum içinde çalıştık. Biz iyi bir takımız, aileyiz ve daha da iyi olacağız. Seri galibiyetlere başlayıp, üst sıralarda yer almak istiyoruz. Tribünlerden bizleri destekleyen taraftarlarımıza, sporseverlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

SERANOMİDE ÇOCUKLAR YER ALDI

“Otizmi Fark Et, Hayatı Paylaş” Toplumun her kesiminde otizmin bir hastalık olmadığına dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık olduğunu bilgilendirmek için  Silifke Belediyespor, Karşıyaka karşılaşmasında otizmli çocuklarla seremoni gerçekleştirdi.

 

“MAVİ YENGEÇLER” FORMUNDAYDI

Silifke Belediyespor’un taraftar grubu “Mavi Yengençler” 90 dakika boyunca susmayarak takımlarının galip gelmesinde büyük bir pay sahibi oldu. İzmir’den de 120 kişilik taraftar gelirken Karşıyaka Spor Kulübünü destekledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA