İstifa edin! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İstifa edin!


 

Mersin Zafer Çarşısı (Bit Pazarı) esnafı Turizm Platformu Başkanı Numan Olcar’a tepki göstererek, istifasını istedi!

SONER AYDIN

Çarşı esnafından Turizm Platformu Başkanı Olcar’a tepki

Çarşı esnafı kurvaziyer turizmi kapsamında Mersin’e gelen 1125 yolcu kapasiteli Thomson Sprit isimli yolcu gemisinden inen turistlerden sadece 30’unun çarşıya getirilip kalan turistlerden bir kısmının Tarsus’a bir kısmının ise Marina ve Forum AVM’ye götürülmesine tepki gösterdi. Turistlerin bir kısmının özel bir tur acentesi aracılığıyla Tarsus’a ve Kızkalesine götürüldüğünü öne süren Çarşı Esnafları Derneği Başkanı Bekir Algüllü, organizasyondan sorumlu tuttuğu Turizm Platformu Başkanı Numan Olcar’a tepki göstererek istifasını istedi.

‘ESNAF KAZANÇ ELDE ETMEDİ’

Algüllü medyaya servis edilen, “Kruvaziyer geldi çarşı esnafı bayram etti”, “ Turistler esnafa binlerce dolar ve sterlin bıraktı” haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek esnafın gelen turistlerden kazanç elde edemediğini belirtti. Olcar’ın sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden çarşı esnafına yönelik “bu kervan yürüyecektir tabi ki arada üreme de olacaktır” ifadelerine sert tepki gösteren Algüllü, “Turizm Platformu Başkanı’na sormak istiyoruz. Üreyenler kimlerdir. Ekonomik krizlerle boğuşan yıllardır turist gelecek söylemleriyle ümitlendirilip her gün kepenk kapatmak zorunda kalan ve birkaç turist gelirse belki işlerimiz düzelir ümidiyle yaşayan, süpermarketler karşısında ezilen Mersin çarşı esnafları mı?” ifadelerini kullandı.

‘DİĞER ACENTELERİN BİLGİSİ VAR MIYDI?’

Mersin’e gelen turistlerin şehrin içine dağıtımı ile ilgili Olcar’a yönelik, “Her iki kurvaziyer gemisi geldiğinde turistleri çıkartmak için özel araçlar ayarlanmış mıdır? Kendi acenteniz dışında acentelerle kurvaziyer gemisinin geleceğini bildirdiniz mi? Acente sahiplerinin bilgisi olmadığı söylentileri doğru mudur?” sorularını yöneltti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA