Mersin derbisi ÇBK’nın | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin derbisi ÇBK’nın


 

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 7’inci haftası Mersin derbisine sahne oldu. Çukurova Basketbol, Tarsus’u 72- 51’lik skorla farklı yenerek, ligin alt sıralarına itti.

SUAT ÖZDAL

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 7’inci haftası Mersin derbisine sahne oldu.

KBL’de mücadele eden Mersin ekipleri Çukurova Basketbol ve İlkem Yapı Tarsus ligin 7.haftasında Servet Tazegül Spor salonunda karşı karşıya geldi. Mersin derbisinde kazanan Çukurova Basketbol Kulübü oldu.

Koç Roberto Iniguez ile yollarını karşılıklı ayıran ÇBK, baskılı oyunu ile ilk yarı üstünlüğünü ortaya koydu.

İlk yarıyı 39- 28 önde kapatan Çukurova Basketbol Kulübü maçın 4’üncü periyodunda rakibine 23- 10’luk skorla geçti. Baskılı oyunu ile maça 4’üncü periyot sonunda noktayı koydu ve karşılaşmayı 72- 51’lik skorla farklı kazandı. Galibiyet ile 2 puanı hanesine yazdıran Çukurova, İlkem Yapı Tarsus'u ise ligin alt sıralarına itti.

İlkem Yapı Tarsus ligde oynadığı 6 karşılaşmadan 5 mağlubiyetle 1 galibiyetle sahadan ayrılırken ligde alt sıralarda yer alırken ÇBK 4. Galibiyetini alarak nefes aldı.

ÇBK’da Lapugova 19 sayı ile takımına katkı sağlayarak sahanın en iyisi olurken Sinem ve Virag 11 er sayıyla katkı sağladı.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA