Silifke festivale hazır | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke festivale hazır


 

Silifke’de bu yıl 43’Üncüsü gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Kültür Festivali” öncesi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Haber Merkezi

Organizasyon ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Turgut, şehitler nedeniyle 20-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kültür Haftası’ndaki konserleri iptal ettiklerini açıkladı. “Kültür Haftamız süresince hazırladığımız yarışmalar, tiyatro gösterileri ve sanatsal programlarımız devam edecektir” diyen Turgut, “Uluslararası Kültür Festivalinin bu yıl yine 20-26 Mayıs tarihleri arasında kutlanacağını açıklayan Başkan Turgut, “Bu yıl sanatsal ve kültürel faaliyetlerimize daha fazla ağırlık vereceğiz. Konserlerimizi iptal ettik ama akşam ve gündüz programlarımızda kültürel etkinliklere ağırlık vereceğiz. Halk Oyunları Gösterileri, Sokak Basketbolu Turnuvaları, Heykel Sempozyumu, yöresel seyirlik oyunların sergilenmesi, tiyatro gösterileri, sergiler, yarışmalar ve daha birçok etkinliklerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Ekonomik kazançtan ziyade kültürel değerlerleri ve yöresel ürünleri tanıtmaya daha fazla ağırlık vereceklerini belirten Başkan Turgut, kortej yürüyüşü yapmayı da planladıklarını ifade ederek, “Silifke ve Silifke’mizin yerel ve ulusal alanda tanıtılmasına siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızın da büyük katkılarını bekliyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA