Başkan Koçak’tan indirim kampanyasına destek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Koçak’tan indirim kampanyasına destek


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, makroekonomik istikrar için yüksek enflasyonun kalıcı şekilde çözümlenmesi gerektiğine dikkat çekerek, ‘’Enflasyonla mücadele açısından başlatılan indirim kampanyasını yerinde buluyor, işletmelerimizi yapacakları indirimlerle kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz.’’dedi.

Tarsus TSO Başkanı Koçak, finansal istikrarın sağlanması ve ekonomide yeni dengenin kurulması için enflasyonun düşmesine yönelik son dönemlerde önemli adımlar atıldığını, birtakım önlemler alındığını, bunların ciddi öneme sahip olduğunu belirterek, ‘’Atılan her adımı önemli buluyoruz. Bu bağlamda Sayın Cumhurbaşkanımız ve Ticaret Bakanımızın başlattığı indirim kampanyasını, enflasyonla mücadele açısından yerinde bir çağrı olarak değerlendiriyoruz. Sürdürülebilir ekonomik büyüme açısından büyük önem taşıyan fiyat istikrarının sağlanmasına destek olmak hepimizin sorumluluğudur. Tüm üyelerimizi imkânları ölçüsünde bu kampanyaya destek vermeye çağırıyoruz.’’diye konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA