Tozlu saygısızlığa göz yummadı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tozlu saygısızlığa göz yummadı


 

3.Lig Mersin temsilcisi Silifke Belediyespor’un teknik direktörlüğünden ayrılan Muzaffer Tozlu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Tozlu, Silifke forması giyen bir futbolcunun öncelikle formaya ve kulübe, devamında ise şahsına yaptığı saygısızlığa karşı tepki verdiği için böyle bir karar alındığını açıkladı.

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

3.Lig Mersin temsilcisi Silifke Belediyespor’da Teknik Direktör Muzaffer Tozlu ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmıştı. Sonrasında ise Silifke Belediye Spor Kulübü resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Teknik Direktör Muzaffer Tozlu’ya teşekkür ederken, şu ifadelere yer verdi; “2022-2023 futbol sezonundan bugüne kadar birlikte yürümekten onur duyduğumuz teknik direktörümüz Muzaffer Tozlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze Süper Amatör Kümede ve Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk yaşatan, 21 yıllık profesyonel lig hasretimize son veren Muzaffer Tozlu Hocamıza sonsuz teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

 

HOCA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Tozlu, konuya ilişkin sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tozlu kendisine saygısızlık yapıldığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Başında olduğum 4 yıllık sürede, 2 şampiyonluk, bir lig ikinciliği yaşadığım Silifke Belediye Spor’un teknik direktörlüğünden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Elazığspor maçında Silifke forması giyen bir futbolcunun öncelikle formaya ve kulübe, devamında şahsıma yaptığı saygısızlığa karşı verdiğim tepki nedeniyle böyle bir karar alınmıştır. Sporcumuzun yaptığı saygısızlığa verdiğim tepkide asla pişmanlık duymuyorum..Bizlerin teknik adam olarak bir görevi de, formayı değerli hale getirmek ve kulübü yüceltmektir.Bu serüvende yanımızda olan Belediye Başkanımız sayın Sadık Altunok’a, yönetim kurulumuza, futbolcularımıza, teknik heyete, kulüp çalışanları ve yardımcı personelimize, her hafta 90 dakika boyunca kalbi bizimle atan büyük Silifke taraftarına ve her zaman yanımda olan tüm Silifke halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Kamuoyuna saygılarımla…”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA