Silifke’nin kendine gelmesi lazım! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’nin kendine gelmesi lazım!


 

Haber Merkezi

 

TFF 3. Lig 2. Grup 6. hafta maçında Silifke Belediyespor, Elazığ deplasmanında karşılaştığı 3Gen Holding Elazığspor’a 2-0 mağlup olurken, puan kaybı yaşadı. 3Gen Holding Elazığspor, son 15 dakikayı kırmızı karttan dolayı 10 kişi tamamladı. Silifke Belediyespor ligde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı.

 

“KENDİMİZE GELMEMİZ GEREKİYOR”

Gen Holding Elazığspor deplasmanından mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Elazığ deplasmanında puan puanlar almak istiyorduk ama olmadı. Teknik heyet ve futbolcularımız sahada mücadelelerini sürdürüyor ama sonuca skora yansıtamıyorlar. Artık beyaz sayfa açmamız lazım ve galibiyet serilerine geçmemiz gerekiyor. Takımımıza güveniyorum. Bizleri Elazığ deplasmanında destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

“ÇOK ÜZGÜNÜZ”

Oyun genelinde pozisyon yakaladıklarını ama gole çeviremedikleri belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Elazığspor maçına iyi hazırlanmıştık. Maça da iyi başladık ama maç sonunda sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrıldık, çok üzgünüz. Fikstür gereği ilk 6 hafta yıllarca Süper Lig’de, 2. Ligde mücadele etmiş takımlarla maç yaptık. Elazığspor maçından gerekli dersleri çıkaracağız. Bu hafta Cumartesi günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Karşıyakaspor maçına hazırlanıp, bu maçtan galip gelmek istiyoruz” dedi.

 

CUMARTESİ KARŞIKAYASPOR GELİYOR

Silifke Belediyespor, 7. Hafta maçında Cumartesi günü saat 19:00’da Silifke Şehir Stadında Karşıyakspor ile karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA