MSK savunmayla kazandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK savunmayla kazandı


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele eden temsilcimiz ligin 4. haftasında evinde Alagöz Holding Iğdır mağlubiyeti sonrası deplasmandan akıl dolu oyun anlayışı ile galibiyetle dönüyor. Mersin ekibi deplasmanda Kapaklı Spor Basketbolu 73 – 81 yendi.

Karşılamanın ilkyarısını 31 -40 önde kapatan temsilcimiz ilk yarıdaki avantajını maç sonuna taşıyarak önemli bir galibiyete imza attı. Kısaların önplanda olduğu karşılaşmada Koç Semih Soğuksu rakibinin orta sahada hızını keserek 73 sayıda kalmasını sağladı.

Bu karşılaşmada Garrett Sim, Burak Gözeneli, Akın Kandemir takımına hücumda önemli skor katkısında bulunan isimler oldu. Garrett sim 22, Akın Kandemir 14,Burak Gözeneli 12 sayı üretti.

Kapaklı Spor Basketbol, Ligde 91.4 sayı ortalaması ile oynarken Koç Semih Soğuksu rakibinin etkili savunma anlayışı ile 73 sayıda tutarak takım savunması ile maçı kazanarak akıl dolu bir galibiyetle 4. galibiyetine ulaştı. Temsilcimiz Mersin MSK Ligin 6.haftasında 19 Ekim Perşembe günü Bursa temsilcisi Final Spor ile karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA