Tarsus galibiyet istiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus galibiyet istiyor


 

Geçen haftayı BAY geçen Tarsus Kadın Basketbol Takımı, Pazar günü evinde ağırlayacağı OGM Ormanspor’u yenmek için sıkı bir hazırlık sürecine imza attı.

HEDİYE EROĞLU

 

Bu yıl ilk kez ING Kadın Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden İlkem Yapı Tarsus Kadın Basketbol Takımı, ligin 6’ıncı haftasında OGM Ormanspor’u konuk edecek.

Ligde geride kalan 5 haftayı BAY geçen Tarsus ekibi bu süreçte toparlanmak adına önemli bir fırsat elde ederken, rakip Ormanspor, evinde oynadığı Nesibe Aydın maçında 78-76 galip gelerek yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı.

Tarsuslu Periler, Mersin’de Pazar günü saat 16:30’da ağırlayacağı Ormanspor maçına galibiyet parolası ile çıkacak.

Tarsuslu Perilerin 5 puan ile 13’üncü sırada yer aldığı ligde, Ormanspor ise 10 puan ile ikinci sırada bulunuyor. Zor ama alması gereken bir maça çıkacak olan Tarsus ekibinde hazırlıklar sürüyor.

 

“ORMANSPOR’U YENMEK İÇİN HER TÜRLÜ HAZIRLIĞI YAPIYORUZ”

İlkem Yapı Tarsus Kadın Basketbol Takımı Koçu Mustafa Secerlioğlu, maç öncesi gazetemize yaptığı açıklamada “BAY geçtiğimiz hafta Çankaya galibiyeti ile girmemiz bizi çok mutlu etti. Moraller biraz yerine geldi. Maçtan sonra NBA’de özel bir hediye almak için Amerika’ya giden Rabinson geri döndü ve kadroya dahil oldu. Tabiki kendi evimizde namağlup Ormanspor’u yenmek için her türlü hazırlığı yapıyoruz. Şuanda kadroda eksik yok. Galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. Bizde kadromuza yabancı oyuncularda bir iki değişikliğe gitmeyi planlıyoruz. Bu değişiklikleri yapabilirsek kadromuzu biraz daha güçlendirdiğimizde galibiyetler alıp, ilk birinci yılımızda ligde kalmayı hedefliyoruz. Umarım haftasonu iyi bir mücadele ile maçı kazanırız” dedi.

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA