Şampiyona görkemli kutlama | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şampiyona görkemli kutlama


 

Bölgesel Amatör Lig’e şampiyon olarak çıkan Medcem Silifke Belediyespor, Şampiyonluk Kupasını Silifke Şehir Stadında taraftarların önünde aldı.

ALİ ŞANLI/
Silifkespor Akdeniz Belediyespor maçı öncesi Kulüp Başkan, teknik heyet ve futbolcuların katılımıyla, yaşamını yitiren Kulüp Eski Başkanı Rahmi Ünal Ünüvar’ın mezarı ziyaret edildi. Daha sonra Play-Off’un son maçının oynanacağı stada gelerek maç öncesi şölene dahil oldular. Silifke Şehir Stadında ise Silifke Belediyesi Folklor Ekibi Yöresel folklor oyunları gösterisinin ardından saha içinde Kulüp Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik heyet  ve futbolcular kupa töreni için saha içinde buluştular. Taraftara kısa tanıtılan futbolcular  daha sonra Kaptan Tufan Esin şampiyonluk kupasını kaldırarak sevinçler ikiye katlandı. Şampiyonluk kupasını alan futbolcular, tribünlere giderek şampiyonluğun ve kupanın sevincini taraftarlarla yaşandı.

Yaşanan şölenin ardından oynanan son maçı ise Silifke Belediyespor Akdeniz Belediyespor’u 5-3 yenerek Sezonu galibiyetle kapadı. Maç bitmesi ile takım otobüsle, taraftarların da katılımıyla konvoy eşliğinde Silifke Şehir Merkezinde Şampiyonluk turu atarak Şampiyonluğu kutladılar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA