MSK oyuncuları TAC öğrencileriyle buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK oyuncuları TAC öğrencileriyle buluştu


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Erkek Basketbol takımı oyuncuları, bölgenin en köklü eğitim kurumlarından biri olan Tarsus Amerikan Koleji’nde düzenlenen söyleşide öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin oldukça heyecanlı oldukları gözlenen söyleşiye konuşmacı olarak oyunculardan Alp Karahan, ZigaDimec ve Gökhan Yazıcıoğlu ile takım Başantrenörü Semih Soğuksu katıldı.

Haber Merkezi

 

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol takımı oyuncuları, bölgenin en köklü eğitim kurumlarından biri olan Tarsus Amerikan Koleji’nde (TAC) düzenlenen söyleşide öğrencilerle buluştu.

Söyleşiye konuşmacı olarak takım oyuncularından Alp Karahan, ZigaDimec ve Gökhan Yazıcıoğlu ile takım Başantrenörü Semih Soğuksu katıldı.

MSK Kulüp Başkanı Berkay Üstündağ ve Genel Menajer Tolga Köklen’in de katıldığı TAC programında yıldız basketbolcular önce okulu gezip bilgi aldılar, salonda ise öğrencilerle kısa süreli basketbol oynadılar.

TAC erkek basketbol takımı oyuncularının hazırladığı programda Alp Karahan, ZigaDimec ve Gökhan Yazıcıoğlu; neden basketbolu seçtikleri, kariyerleri boyunca yaşadıkları zorluklar, eğitim hayatları gibi konularda gelen soruları tek tek yanıtladılar.

 

SEMİH SOĞUKSU: “HEDEFİMİZ TÜRKİYE BASKETBOL 1. LİGİ’NDE ŞAMPİYON OLMAK”

Bu yıl hedeflerinin şampiyon olarak Süper Lige çıkmak olduğunu ifade eden MSK Başantrenörü Semih Soğuksu ise söyleşide yaptığı konuşmada,“Hedefimiz, şu anda oynadığımız Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde şampiyon ya da play-off şampiyonu olarak Süper Lig’e çıkmak. Geçen sezon buna çok yaklaşmıştık. Depreme kadar 21 maçta 19 galibiyetle lider durumdaydık. Deprem sonrası lige verilen ara vebazı oyuncularımızın yaşadığı sakatlıklardan dolayı bir ritim kaybettik ve sezonu 3. sırada bitirerek yarı finallerde elendik. Bu sezon yine güçlü bir kadroyla, gerçekten hedefi olan bir oyuncu grubuyla, yine yönetimin aynı desteği ve vizyonuyla beraber hedefimiz Süper Lig’e çıkmak. Bu sezon şu ana kadar 4 maç oynadık. 4 maçta 3 galibiyetle puan sıralamasında 3. durumdayız” dedi.

Program sonunda TAC Müdürü Erkan Gültekin tarafından, MSK Kulüp Başkanı Berkay Üstündağ’a plaket ve çiçek verildi.

MSK yöneticileri de TAC Müdürü Erkan Gültekin ve TAC Basketbol Koordinatörü Necati Güngör’e forma armağan ettiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA