Dünya şampiyonları Silifke’de | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Dünya şampiyonları Silifke’de


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Muaythai Dünya Şampiyonları Silifkeli Büşra Naz Çelik ve Elanur Morca’yı makamında ağırladı.

Kabulde konuşan Belediye Başkanı Altunok, “Belediye spor kulübümüzün değerli sporcuları Büşra Naz Çelik ve Elanur Morca’nın Muaythai dünya şampiyonluğunda elde ettiği dünya şampiyonluğu bizleri gururlandırmıştır. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da spora ve sporcuya desteğimiz devam edecektir. İlçemizde yaşayan çocuklarımız ve gençlerimizin spor yapmasını ve aktif olarak sporu yaşamlarına dahil etmelerini önemsiyoruz. Bu konuda da hayata geçirdiğimiz projelerle hem gençlerimizi hem de çocuklarımızı spora yönlendiriyoruz. Sporun her branşına destek vermek ve katkı sağlamak amacıyla yürüttüğümüz projelerin bir önemlisini daha önümüzdeki günlerde hizmete açacağız. Gazi mahallesinde yapımını tamamladığımız kapalı yarı olimpik yüzme havuzumuzda eğitim alacak olan gençlerimiz ve çocuklarımızı yüzme dalında da şampiyonalara hazırlamak istiyoruz. Antalya’da 72 ülkenin katılımıyla düzenlenen Dünya Gençler Muaythai şampiyonasında elde ettiğiniz dünya şampiyonluğundan dolayı sizleri tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim. Bu başarıda en büyük paya sahip olan ailelerinize, sizleri eğiten değerli hocamız Teslime Çelik’e, belediye spor kulübü yönetimine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diyerek dünya şampiyonlarına çeşitli ödüller verdi.

72 ülkenin katılımıyla Antalya’da düzenlenen Dünya Gençler Muaythai şampiyonasında dünya şampiyonu olan Silifkeli sporcular Büşra Naz Çelik ve Elanur Morca, desteklerinden dolayı Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a teşekkür ederek,  “Başkanım maddi ve manevi desteklerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz.  Almış olduğumuz dünya şampiyonluğu ile hem ülkemizi hem de Silifke’mizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Başarımızın temelini oluşturan ailelerimiz ve değerli hocalarımıza da sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” diyerek dünya şampiyonluk sevinçlerini Başkan Altunok’la paylaştılar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA