Mersin Mut Belediyesi 2024 yılı bütçesi 350 milyon lira oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Mut Belediyesi 2024 yılı bütçesi 350 milyon lira oldu


 

Mersin Mut Belediye Meclisi 2024 Mali Yılı Bütçesi için toplandı. Oturumda 350 milyon liralık 2024 yılı bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Mut Belediyesi, 2023 Yılı Ekim Ayı Meclis Toplantısının İkinci Birleşimini gerçekleştirdi. Belediye Başkan Vekili Hayret Çivit başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ilgili komisyonlara havale edilen 3 madde ile başkanlıktan gelen 1 önerge olmak üzere 4 madde görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısının ana gündemini 2024 yılı bütçesi oluşturdu. Komisyonlarda görüşülen 2024 yılı bütçe teklifi meclise sunuldu. Yapılan görüşmeler ve oylamada, Mut Belediyesi 2024 Yılı Bütçesi 350 milyon TL. Olarak oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis gündeminin birinci maddesinde, plan bütçe komisyonunda görüşülerek meclise gönderilen doğalgaz kazı ücreti konusu görüşüldü. Komisyonda, doğalgaz çalışması tamamlanıp teslim alınan yerlerde, yeniden çalışma yapılması halinde, bu ücretlerin tamamının alınması yönünde oy birliğiyle kararın alındığı madde, komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi.

Meclis gündeminin ikinci maddesinde Mut Belediyesi 2024 Yılı Performans Programı konusu görüşüldü. Plan bütçe komisyonunda görüşülerek meclise gönderilen madde, komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi.

Bütçe onaylandıktan sonra bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Hayret Çivit, “Kamu kaynaklarını en iyi şekilde, halkımızın yararına kullanan bir belediyeyiz. Hazır kaynak kullanmıyoruz. Kaynağı üretiyoruz, o kaynakla da şehre hizmet ediyoruz. Bütün bunları yaparken borçlanmadan, kendi iş gücümüzle bunu sağlıyoruz diyen Başkan vekili Hayret Çivit, Bütçenin kabul edilmesinin ardından meclis üyelerine teşekkür etti ve ilçeye hayırlı olsun” dedi.

Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından meclis toplantısı, meclis üyelerinin dilek ve temennilerini iletmesiyle sona erdi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA