Tarsus’tan kent genelinde sonbahar temizliği seferberliği | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus’tan kent genelinde sonbahar temizliği seferberliği


 

Tarsus Belediyesi “Temiz Bir Tarsus” için rutin temizlik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda sıcak yaz aylarının ardından sonbaharın gelmesiyle Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde sonbahar temizliği seferberliği başlattı. Ekipler, dip köşe temizlik çalışması yaptı.

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi, şehrin içini tertemiz ve daha yaşanabilir hale getirebilmek adına yaptığı temizlik çalışmalarının yanında mahallelerde gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmaları ile de şehri pırıl pırıl yapmaya devam ediyor. Sonbaharın gelmesiyle birlikte kapsamlı temizlik çalışması yapmak için kolları sıvayan Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün ekipleri, bugün Şehitishak Mahallesi’nde konteynerleri özenle temizleyip dezenfekte ederek hijyen standartlarını yükselttiler. Sokaklarda da gözle görülür bir değişiklik yaşandı. Ekipler, sokakları titizlikle yıkayarak temizlik ve estetik açısından mahalleye yeni bir soluk getirdi. Ayrıca, ağaç dallarının budanması işlemi de kepçe ve kamyonlarla gerçekleştirildi. Kesilen dallar, çöp taksiyle güvenli bir şekilde taşındı. Yabani otların biçilmesi, mıntıka temizliği, moloz ve katı atıkların toplanması, yolların tazyikli su ile yıkanması ve çöp konteynerlerinin temizlik ve dezenfektesi gibi çalışmaları birlikte yürüten ekipler, ardında temiz bir mahalle bıraktı.

 

“MAHALLEMİZİ DİP KÖŞE TEMİZLEDİK”

Gerçekleştirilen temizlik çalışması hakkında bilgi veren Tarsus Belediyesi yetkilileri; “Sonbaharın gelmesiyle birlikte başlattığımız çalışma ile mahallemizin cadde ve sokaklarını dip köşe temizledik. Özellikle mahallenin ana arterlerinde yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Parkların çevresinde ve kaldırım kenarlarında büyüyen yabani otları biçtik. Yolları tazyikli su ile yıkayıp araç süpürgesi ile kaldırım ve yolları toprak ve atıklardan arındırdık. Belediyemize ait süpürge araçlarımız ile de kaldırım kenarlarını detaylı bir şekilde temizledik. Çalışmalarımız kent genelinde devam ediyor.” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA