MSK telafi peşinde | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK telafi peşinde


 

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Erkek Basketbol Takımı, Tekirdağ yolcusu.

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Temsilcimiz Mersin Büyüksehir Belediyesi MSK Ligin 5. Haftasında Tekirdağ temsilcisi ligin yeni ekibi Kapaklı sporun konuğu oluyor.

Son olarak evinde ağırladığı Alagöz Holding Iğdır Basketbol karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alarak 4.haftayı yenilgi ile tamamlayan MSK, 3 galibiyet 1 yenilgi ile ligde 4. sırada yer aldı.  Kapaklı Spor Basketbol ise Konya deplasmanında rakibine farklı mağlup olurken ligin 4.haftasında 2.mağlubiyet 2 galibiyetle 8.sırasında yer aldı.

Ligin 5. Haftasında Kapaklı Spor Basketbol ile Pazar günü Çerkezköy Organize Sanayi Spor salonunda saat 15:45 te karşılaşacak temsilcimizi zorlu bir deplasman bekliyor.

Basketbol severler Karşılamayı YouTube TBFTV den Canlı izleyebilecekler.

 

“KAPAKLI'YA GALİBİYET İÇİN GİDİYORUZ”

Mersin MSK Erkek Basketbol Takımı Baş Antrenörü Koç Semih Soğuksu, Kapaklı Spor Basketbol karşılaşması öncesinde görüşlerini gazetemiz ile paylaştı. Kapaklı Spor Basketbol Takımının, ligin en çok sayı atan takımı olduğuna dikkat çeken Soğuksu, “Offensif olarak yetenekli ve potansiyel oyuncuları var. Türkiye Basketbol Ligine yeni çıkan play off hedefi ile kurulan bir rakip. Bizim için önemli deplasman. Gecen haftasonu kendi evimizde planlamadığımız kötü bir mağlubiyet aldık. Bu maçta gösterdi ki bu ligde herkes herkesi yenebiliyor, kolay maç olmuyor. Gerekli dersleri çıkardık, antrenman tempomuzu yukarı çektik, önlemlerimizi aldık. Hafta içi çok iyi çalıştık. Kapaklı deplasmanına mutlaka galibiyet için gidiyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA