Melek Mosso Mersin’de evlendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Melek Mosso Mersin’de evlendi


 

Sevilen sanatçı Melek Mosso ile Serkan Sağdıç çifti Mersin’de evlendi. Nikah töreninde çiftçin şahitliğini sanatçı Haluk Levent yaptı. Melek Mosso bu akşam Mersin’de geliri, deprem bölgesinde evlenmek isteyen çiftlere bağışlanmak üzere de bir de konser verecek.

Haber Merkezi

 

Son dönemin popüler şarkıcılarından biri olan Melek Mosso, bir süredir birlikte olduğu Serkan Sağdıç ile Mersin’de nikah masasına oturdu.

Şarkıcı Melek Mosso, iki yıldır aşk yaşadığı basketbolcu, oyuncu ve model Serkan Sağdıç ile geçtiğimiz haftalarda nişanlanmıştı. Nişan töreni sonra kına gecesi de düzenleyen ünlü çift, mutluluklarını takipçileriyle paylaşmıştı.

Ünlü şarkıcı, Sağdıç ile Mersin'de dünya evine girdi. Kırçiçeği Garden’de yapılan nikâh töreninde Melek Mosso ile Serkan Sağdıç çiftinin nikâh şahitleri ise; sanatçı Haluk Levent, Müge Sözen Küçük, Abdullah Kaptan, Mehmet Tepgeç, Mustafa Alan, Celal Mihmar ve Caner Cansev’di. Çiftin nikâh törenine sanatçı Zara da katıldı.

Melek Mosso bu akşam Mersin’de geliri, deprem bölgesinde evlenmek isteyen çiftlere bağışlanmak üzere de bir de konser verecek.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA