CHP’li Kuyucuoğlu’ndan Özgürlük Yürüyüşü’ne destek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’li Kuyucuoğlu’ndan Özgürlük Yürüyüşü’ne destek


 

CHP’li eski Mersin Milletvekili Kuyucuoğlu, TİP Genel Başkanı Baş’ı ve yoldaşlarını Tarsus’ta ziyaret ederek, Ankara’ya başlattıkları Özgürlük Yürüyüşü’ne destek verdiğini belirtti.

Haber Merkezi

 

CHP’li eski Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş ve partili yoldaşlarının Hatay'dan Ankara'ya başlattığı Özgürlük Yürüyüşünün 10’ncu gününde, Tarsus'ta kamp yaptıkları yeri ziyaret ederek destek verdi.

Kuyucuoğlu, bu mücadelede yalnız olmadıklarını, tek adam rejimine ve hukuksuzluklara karşı yapılacak mücadelede yanlarında olduklarını belirtti.

Omuz omuza mücadele etmeye devam edeceklerini vurgulayan Kuyucuoğlu, “Can Atalay ve hukuksuz olarak tutulan özgürlük ve demokrasi savunucularının serbest bırakılmalarını bekliyoruz. Atılan her adım; tüm adaletsizliklere, tüm haksızlıklara karşı atılıyor. Anayasayı ihlal etmeyi bırakın Hatay Milletvekili sayın Can Atalay'ı derhal serbest bırakın. Nerede bir hak hukuk mücadelesi varsa biz oradayız olmaya da devam edeceğiz. Karanlığa karşı Birlikte ve kararlı adımlarla, yan yana, omuz omuza mücadeleye devam edeceğiz


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA